starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Aan tafel voor de leukste dinerspellen

Beoordelingen Dinerspel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 18 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!

Eerst ons buikje rond eten om vervolgens onze breinen wakker te schudden. De verschillende teams konden aan de bak met de 12 kisten die wij moesten kraken. De spanning was om te snijden omdat het heel erg gelijk op ging. De enthousiaste begeleider moest ons zelf nog in de gaten houden dat we niet bij elkaar afkeken. Uiteindelijk was er maar 1 team die kist 12 als eerste open had, zij kregen een leuke prijs!

woensdag, 17 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kapot gelachen

Mijn vrienden en ik hebben ons echt kapot gelachen tijdens ons moorddiner in het Zand in Antwerpen. Iedereen kroop volledig in zijn rol en de 4 uur gingen voorbij in een oogwenk omdat we tussen de gangen aan het speuren waren naar de moordenaar! Vriendelijke spelbegeleiding met duidelijke uitleg en veruit het goedkoopste alternatief voor diner entertainment dat ik kon vinden.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Echt een aanrader als je van puzzelen houd!

woensdag, 24 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leukste teambuilding activiteit die we ooit hebben gedaan!

Wij hebben met onze collega's het escape diner aan tafel gespeeld. Dit is ons zeer goed bevallen. Door goede mailcontacten met het bedrijf hebben wij een leuk restaurant kunnen vinden wat aansloot op onze wensen. De puzzels waren leuk gemaakt en alles zat goed in elkaar. De spelbegeleider was heel enthousiast en zorgde voor een fijne sfeer! Zeker een aanrader!

vrijdag, 1 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top-avond gehad!

Wij hebben om het kort samen te vatten een top-avond gehad. Voor ons allemaal was het de eerste keer om een avond te doen in deze setting, en iedereen vond het een verrassend concept. We hebben ons allemaal uitstekend vermaakt.

De begeleiding was helder, duidelijk èn enthousiasmerend! De spelletjes waren leuk en onderhoudend, goed bedacht qua lengte en qua moeilijkheidsgraad.

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed verzorgd met leuke opdrachten en leuke begeleiding

Wij hebben wederom een leuke avond met jullie organisatie gehad. Goed verzorgd, leuke opdrachten en leuke begeleiding

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede begeleiding, leuke puzzels en heerlijke eten!

Iedereen heeft erg genoten van het Escape Diner, het was een hele fijne locatie met heerlijk eten. Ook de begeleidster is goed bevallen en alle puzzels, erg leuk!
Ook de communicatie met jullie organisatie is prima bevallen.

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima verzorgd en goede begeleiding

Gezellig bedrijfsuitje gehad in Delft , dinerslag !
Leuk restaurant (wat we zelf konden kiezen uit 5 keuzes in Delft)

woensdag, 2 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Het wie is de rat spel in Nijmegen was geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen en iedereen deed fanatiek mee. De begeleiding maakte het extra echt en we hebben nog dagen nagepraat.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige avond

We hebben een gezellige avond gehad met dit spel en ook diner. Tussen de gangen door hadden we een leuk, maar ook uitdagend spel gespeeld. Door de uitleg van de spelbegeleider konden we het spel goed spelen. Ook gaf deze hints wanneer we zelf niet uit de puzzels kwamen. Kortom het was genieten!

donderdag, 8 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Wat dit spel zo leuk maakt, is de combinatie tussen spel en diner, een echt avondvullend programma. De verschillende puzzels waren origineel en je moest echt 'out of the box' denken om ze op te lossen. Super avond gehad met vriendinnen!

woensdag, 3 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed puzzelen!

Erg leuk uitje waar je extreem moeilijke puzzels moet oplossen, mede dankzij de goede begeleiding en de hintkaarten in de kist is elke puzzel wel op te lossen. Twaalf puzzels waarvan de meeste erg goed in elkaar zitten. Top uitje!

maandag, 27 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape dinner

Een geslaagde activiteit gehad. We werden echt op de proef gesteld om een keer verder te denken dan normaal wat het erg leuk maakte. Wij hebben een geslaagde avond gehad

dinsdag, 14 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk heb echt genoten!

Ongelofelijk Leuk escape spel ideaal voor een bedrijfs etentje

zaterdag, 11 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape dinner, hoe gaaf!

Laatst met het bedrijf, ruim 60 collega's, escape dinner gespeeld. Een groot succes! Eerst het spel, daarna diner wat ook door dit bedrijf geregeld was, super fijn dat alles uit handen genomen wordt. Het spel sloeg ook heel goed aan, de collega's hebben echt samengewerkt en gestreden om als eerste alle spellen op te lossen. Top!

donderdag, 26 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape dinner, hoe gaaf!

Wat een gaaf spel is dit! Voor het diner hebben wij het spel gespeeld. Elk team met een eigen tafel gingen we de strijd aan. Het spel bevat echt uitdagende spellen, echte hersenkrakers! Je moet echt samenwerken om eruit te komen, hartstikke leuk! Echte aanrader!

woensdag, 25 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Erg leuk om te doen tijdens het diner! Soms echter wel wat druk op tafel. Goede begeleiding gehad en de puzzels waren leuk!

zaterdag, 2 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend gaaf spel!!

Nog nooit hadden wij tijdens het eten een spel gedaan. Het was super leuk en erg goed uitgedacht. We kregen ook genoeg tijd om te eten dus dat was ook erg chill. We hebben flink gelachen en hard na moeten denken. Thanks voor deze ervaring, was heel erg leuk!

woensdag, 30 mei 2018

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01