starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Dinerspel Ranking the Stars Breda en Tilburg

Wat ga je doen

Wat weet jij eigenlijk van jou collega’s en of vrienden ? Met dit spel komen jullie achter dingen die jullie nooit hebben geweten of verwacht! Iedere deelnemer ontvangt een formulier met verschillende vragen. Voorbeeldvragen zijn :Wie komt er altijd te laat? Wie haalt het vaakst koffie? Wie kan jij je grootste geheim toevertrouwen? En nog vele andere leuke vragen die resulteren tot hilarische resultaten.

Van de ingevulde formulieren komt een top 3 uit. Tijdens de quiz worden jullie in teams gedeeld en zullen wij de vragen nogmaals gaan stellen en kijken of jullie dichtbij de uitgerekende top 3 komen. Tussendoor word een heerlijk 3 gangen diner geserveerd om even rust moment te creeren tijdens het ludieke spel. Het spel word begeleid door een gezellig begeleider die er zeker voor gaat zorgen dat de grappige uitspraken gedeeld worden met de groep om er een goede sfeer in te krijgen! Het team die de meeste punten heeft is de winnaar van Ranking the Company!

Maatwerk:
Uiteraard is het mogelijk om zelf vragen toe te voegen aan de quiz om het nog meer eigen te maken!

Prijzen:
- Vanaf 15 personen € 44,50 per persoon
- Vanaf 25 personen € 42,50 per persoon
- Vanaf 50 personen € 39,50 per persoon
Locatie Breda meerprijs € 2,50 per persoon

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01