starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Dinerquiz Hollandse Helden

Wat ga je doen

Dit dinerspel kan vanaf 8 personen worden gespeeld in een groot aantal aangesloten locaties in Nederland en vanaf 15 personen ook in een zelf gekozen locatie.

Dinerquiz Hollandse Helden

Met een maffe Hollandse muts op wordt er in teams gestreden. Wie weet het meest over onze vaderlandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Dinerquiz Hollandse Helden een kans! Want Holland´s got talent toch?

Bekende Nederlanders

Onder leiding van een gezellige spelhost wordt het spel gespeeld. De meest uiteenlopende bekende Hollanders passeren de revue, van fossielen tot jonkies. Humor, nostalgie en een vleugje chauvinisme: Dinerquiz Hollandse Helden is één groot gezellig gebeuren voor iedereen!

Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd of geborreld. Voor een Hollandse prijs! Al voor groepen vanaf 8 personen in uitstekende locaties in heel Nederland en op een zelf gekozen locatie vanaf 15 personen mogelijk!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01