Zoek een activiteit

Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 30 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland of op onze vaste locaties
Voor een actieve groepsactiviteit kun je een uitdagende Segway Workshop gaan doen met je vrienden, collega’s of familie! Dit kan zowel indoor als outdoor. Er zijn verschillende workshops mogelijk. The Challenge is een workshop waarbij jullie beginnen met een duidelijke instructie over de veiligheid en het rijden.
Vanaf € 9,00 per persoon
12 tot 200 personen
Mogelijk op elke locatie in Brabant en Limburg
Rijden op een tandem is voor iedereen een ware beleving en is iedere dag en op elke gewenste locatie mogelijk! De tandem, een niet geheel onbekend vervoermiddel, is een fiets voor twee personen waarbij teamwork en gezelligheid centraal staan en waarmee mooie tochten gemaakt kunnen worden.
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Denk je veilig te zitten achter een boom of in een loopgraaf? Nou, daar denkt je tegenstander anders over!
€ 12,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Tijdens Escape Game de ontvoering help je de politie bij een zoektocht naar een vermist persoon. In groepjes van ongeveer 5 personen ga je met een tablet op pad.
€ 19,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Tijdens deze boerenzeskamp kom je erachter wat het leven van de Brabantse boer eigenlijk in houdt. Er wordt gestart met een ontvangst met koffie of thee en een lekker stukje boerengebak.
Vanaf € 45,00 per persoon
5 tot 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland of op onze vaste locaties
Een leuke tour door een zelfgekozen omgeving met een gezellige groep? Met een Segway verkennen jullie op een milieuvriendelijke manier de mooiste plekken. De instructeur geeft jullie duidelijke rij- en veiligheidsinstructies en daarna kunnen jullie stad en land gaan verkennen op de Segways.
Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 8 kinderen
Het stoerste kinderfeestje van de klas geven? Kies dan voor kinderpaintball! Al schuilend in een fort, in een loopgraaf of achter een boom, hou je de tegenstander in de gaten.
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Deurne. Asten en Helmond. Op aanvraag zijn andere locaties mogelijk, hier zijn wel extra kosten aan verbonden
De Target Game is een spannend politie en boefspel in een uniek jasje! Er worden 4 groepen gemaakt. 1 groep is het "boeventeam" en de andere 3 groepen zijn "politieteams".
€ 12,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Tijdens het handboogschieten kom je erachter wie van de groep het meest lijkt op Robin Hood! We starten met een duidelijke instructie over het handboogschieten.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties