starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Citygame Deal or no Deal

Citygame Deal or no Deal

Hoeveel geluk heb jij met het kiezen van koffertjes?

Wanneer je een leuk, uitdagend en origineel avond-of middagvullend programma zoekt voor een teamuitje of vriendenuitje, kun je denken aan het spel Deal or no deal. Dit is een game of tv spel afgeleid van het gelijknamige tv-programma. Een bijzonder arrangement dat je trouwens ook kunt boeken voor een feestavond of om een vrijgezellenfeest te vieren.

Deal or no deal wordt gespeeld nadat ieder kamp eerst kapitaal heeft verdiend. Vervolgens wordt een bepaalde routekaart gevolgd waar je met bepaalde deals meer kan verdienen dan met andere deals! Het draait om menselijke trekjes als hebzucht, maar ook om de goede keuzes te maken en natuurlijk willen winnen. Je hebt verschillende mogelijkheden om geld te verdienen, maar van te voren moet je wel afwegen welke deal meer of minder opbrengt. De bank doet je aan de hand van sms’jes bepaalde deals.

Er zijn verschillende opdrachten, waarbij het zoeken van fotopunten, vragen over bezienswaardigheden en andere wetenswaardigheden aan bod komen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Citygame Deal or no Deal - Bekend van TV!

In een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kapitaal vergaren is de opdracht van onze spannende Citygame ‘Deal or no Deal’, bekend van TV.

Prijs
Vanaf € 33,00 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01