starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

De virtuele bingoshow - Live presentatie

Wat ga je doen

De grootste en meest hilarische bingoshow van Nederland. De foute bingoshow, maar dan virtueel. Wedden dat bingo echt leuk kan zijn? Even behoefte aan ontspanning en ouderwetse gezelligheid? Samen met collega's, vrienden of familie? Dan is de virtuele bingoshow de perfecte activiteit. Met live presentatie vanuit onze speciaal ingerichte studio. Iedereen doet mee vanuit huis, maar via Skype, Zoom, Teams of Google Hangouts hebben jullie toch verbinding met elkaar.

Iedereen zit thuis klaar met een bingokaart, achter het scherm van een smartphone, tablet of computer. Rustig te wachten op de getalletjes die worden gedraaid. Dan ineens volgt de verrassing. Een dansronde! Hoezo een dansronde? Het is foute bingo! En er volgen nog veel meer leuke, gekke en hilarische opdrachten. Dat wordt lachen!

Kortom: de virtuele bingoshow is de gezelligheid van een ouderwetse bingo, gecombineerd met ludieke opdrachten. De virtuele bingo spelen met je bedrijf of groep? Vraag deze aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Ook de tijdsduur is in overleg te bepalen. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alles voor een tientje!

De virtuele bingoshow is één van de Home Games van Uitjesbazen. Wij hebben een ruim aanbod teambuilding activiteiten voor slechts € 10,00 euro per persoon. Maar wel altijd met vakkundige begeleiding op afstand. En dat is echt uniek in deze tijd!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01