starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

De V.O.C. Handels Challenge

Wat ga je doen

Den Haag anno 1647: Jouw avontuur begint als handelaar, de weg van oprechte samenwerking, maar ook van sluwe strategieën en de smaak van het bittere verraad.

Ontdek de V.O.C. Handels Challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om de rijkste handelaar te worden die de V.O.C. ooit heeft gezien. Met een klein buideltje aan zilver moeten de handelaren door effectief gebruik te maken van handelsvaardigheden de concurrentie voor te zien blijven. Ga de interactie aan met de verschillende veilingmeesters, maak bondgenoten of vijanden en probeer door kennis en sluwheid zo de Handels Challenge te overwinnen. Wees echter wel gewaarschuwd; keep your friends close, but your enemies closer. Deze activiteit creëert een spelvorm dat geschikt is voor alle doelgroepen die iets unieks en uitdagends zoeken.

Locatiemogelijkheden

Om de V.O.C. Handels Challenge een onvergetelijke ervaring te maken, raden wij u aan om voor een van onze prachtige thematische locaties te kiezen. U heeft de keuze uit authentieke kastelen, schitterende musea of zelfs zeilschepen.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01