tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

De ultieme VR/AR beleving met Mission Metaverse

Omschrijving

Bij Mission Metaverse beleef je een unieke ervaring op het gebied VR en AR. Twee verschillende vormen van virtuele werelden, maar toch net even wat anders. Bij Virtual Reality zet je een bril op en beland je in een compleet nieuwe wereld. Bij AR blijf je de echte wereld zien met een extra geprojecteerde laag eroverheen. 

We beschikken over 2 verschillende ervaringen: de VR-Experience en de AR-Battle. Bij de VR-Experience probeer je een horde zombies te verslaan in een verlaten stad. Liever geen zombies? Wees gerust, we hebben ook mildere varianten. Goed samenwerking is belangrijk, want naarmate het spel vordert zal het steeds lastiger worden om de zombies te verslaan. De AR-Battle is een uniek potje trefbal op een vernieuwde manier. Je ziet je tegenstanders staan in de echte wereld, terwijl je geprojecteerde energieballen op ze afvuurt. Vergeet vooral geen schild op te werpen om jezelf te kunnen beschermen. 

Kun je geen keuze maken tussen de VR-Experience of de AR-Battle? Ga dan voor het combi-arrangement en ontvang 5 euro combi-korting!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
3 tot 30 personen
Vanaf 1 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01