starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

De Top 2000 Quiz

Wat ga je doen

Muziek, heerlijk, gezellig, nostalgische, fijn, saamhorigheid, genieten! Dat zijn wel de steekwoorden die deze activiteit omschrijven.

Verdeeld in teams wordt uw gezelschap getest op hun kennis over de artiesten en muziek uit de Top 2000; Het welbekende fenomeen dat al sinds 1999 elk jaar tussen kerst en oud-en nieuw heel Nederland in de ban houdt.
Vragen in de trend van "Welk nummer stond er het vaakst op 1?" en "Welke Nederlandse artiest haalde de hoogste positie ooit?" komen gegarandeerd aan bod maar er komen vooral veel muziekfragmenten voorbij. En uiteraard gaat het beste team er met eeuwige roem én de hoofdprijs vandoor!

Ideaal als teamuitje, eindejaarsactiviteit, voorafje van uw personeelsfeest of een intermezzo op een vergaderdag.

Mogelijk in alle steden van Nederland of zelfs bij u op eigen locatie!

Op aanvraag kunnen wij ook een geheel arrangement rondom de Top 2000 Quiz verzorgen van een heerlijk diner, een drankarrangement en hapjes tot aan een afterparty aan toe.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01