De Pubquiz met hilarische filmpjes, muziek en actuele onderwerpen

Gemiddeld een 8,4 uit 9 beoordelingen

De Andere Quiz is niet zo maar een pubquiz. We bieden u een avondvullend programma aan inclusief presentator met hilarische filmpjes, leuke muziek en actuele onderwerpen die geheel kan worden afgestemd op uw wensen.

Voor de liefhebbers bieden we ook pubquizzen aan die gebaseerd zijn op specifieke thema's zoals de popquiz wat een muziekquiz is met hele leuke filmpjes, meezingers, leuke feitjes en veel humor. De sportquiz is ook beschikbaar met veel historische hoogtepunten, de nodige bloopers en bijzondere sportfeitjes over veel diverse sporten. In onze algemene quiz (De Andere Quiz) komen veel diverse onderwerpen naar voren en zit er dus altijd voor iedereen iets in. Bij elke quiz zitten sowieso veel leuke filmpjes, een hoop multimedia en wordt er veel gelachen!

Alle rondes zijn aangekleed met veel multimedia waardoor er veel gelachen wordt en iedereen een topavond heeft, ook als er niet gewonnen wordt. Een ronde met vragen over het bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden! Een quiz inclusief diner bieden we graag aan in samenwerking met de evenementenlocaties waar wij mee samenwerken, maar het is natuurlijk ook mogelijk op een door u gekozen locatie De Andere Quiz te spelen. Er komt dan een professionele presentator die alle benodigdheden mee neemt inclusief een beker voor het winnende team!

Het is ook mogelijk om zelf een quiz samen te stellen. Het aantal rondes hangt af van hoe lang je wilt gaan spelen en hoe lang de pauzes duren. Een blok van 3 rondes duurt tussen de 3 kwartier en een uur. Een volledige quiz van 9 rondes duurt meestal 2 en een half uur. De meeste mensen kiezen als basis de fragmenten ronde, de sportronde en de muziekronde, maar je mag hier natuurlijk ook van afwijken als dat gewenst is! Vraag naar de mogelijkheden.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 10,00 per persoon
Inclusief: presentator en beker voor het winnende team
Vanaf 20 personen
0,5 tot 3 uur
Mogelijk in heel Nederland
Extra optie: diner
De quiz is leuk voor een gevarieerd publiek. Omdat er veel verschillende onderwerpen en vragen aan bod komen, kan elke deelnemer op een positieve manier bijdragen. Enkele voorbeelden: vragen over sport, actualiteit, algemene kennis, muziek van vroeg...
Lees meer beoordelingen

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner