tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Teambuilding olympics - Op maat gemaakt op het strand of op locatie naar keuze

Wat ga je doen?

Heb jij de eer een gezellige teamdag te organiseren? Met deze op maat gemaakte Olympische Spelen inclusief bbq + drankjes heb je gegarandeerd een dag die bij iedereen in de smaak valt. De organisator (of directeur van jullie bedrijf) opent de spelen door met een grote fakkel het Olympisch vuur te ontsteken en vanaf dan is het actie! Volg onze begeleiders naar de verschillende arena's en de strijd gaat beginnen....Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Tijdens de Olympische spelen worden er verschillende onderdelen neergezet. Jullie groep wordt verdeeld in teams en ieder team krijgt een eigen gekleurde bandana. Wij hebben een uitgebreid spelschema gemaakt en zorgen ervoor dat alle teams in vloeiende beweging naar het juiste onderdeel begeleidt wordt. Levend tafelvoetbal, Sumo worstelen, Bubbelbal of katapult schieten en vuur maken. Wij kiezen samen met jou onderdelen uit die perfect bij jullie groep past!

Optioneel: Combineer de teambuilding Olympische spelen met een uitgebreide bbq of borrel bij een van onze samenwerkingspartners op het strand. Andere wensen? Kan niet, bestaat niet!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 55,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
2 tot 4 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Brabant en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01