tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

De moord op Sjaak GPS tocht - Los door het Bos in de Maashorst

Wat ga je doen?

Los een moord op die zich afspeelt in de bossen van 'De Maashorst' tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje, de familiedag, het vrijgezellenfeest of met je vrienden. Bloedstollend spannend!

Sjaak woont al jaren in een boerderij achteraf in Nistelrode. Op een dag kreeg hij bezoek van een oude vriend Chris. Chris zei dat hij zijn rustige leventje in Nistelrode gemist had (hij had namelijk 5 jaar in Spanje gezeten). Een paar uur later (nadat ze hadden bijgepraat) vroeg Chris zijn vriend om een gunst.

Chris kwam met een klein mysterieus legerkistje en gaf deze aan Sjaak. “Zou jij deze kist op een bepaald tijd en datum willen begraven?” vroeg hij aan Sjaak. Sjaak stond verbaasd te kijken, maar zei: “Ja, hoe?” “Verstop deze in de bossen van ‘De Maashorst’ op een aangewezen plek, dan komt Carlos (een Spaanse vriend) deze weer ophalen.” Sjaak stemde toe en de twee vrienden vertrouwden elkaar. Ze spraken af elkaar over een paar weken weer te ontmoeten en ze namen afscheid.

Het mysterieuze kistje was gevuld met diamanten, maar daar wist Sjaak niets van. Hij vertrouwde Chris erop dat het allemaal wel goed zat, maar Chris had een duister verleden. Hij had wel 5 jaar in Spanje gezeten, maar niet zomaar. Chris had in de gevangenis gezeten wegens verdenking van diamanten roof samen met Carlos. De diamanten zijn door de Spaanse politie nooit teruggevonden en daarom was Chris vervroegd vrijgekomen. Een half jaar na Chris z’n vrijlating reed Chris naar de plek waar de diamanten verstopt lagen en nam ze mee naar Nederland (Nistelrode), waar hij Carlos zijn deel in ‘de Maashorst’ zou begraven. Omdat hij het gevoel had dat hij nog steeds in de gaten werd gehouden, bedacht hij het plan om ‘Goeie Ouwe Sjaak’ het kistje te laten verstoppen. Carlos zou dan het kistje weer op komen halen en zo zou de deal rond zijn.

Sjaak ging het mysterieuze kistje op de afgesproken dag, tijd en plek verstoppen zodat Carlos deze kon komen oppikken. Een paar uur later kreeg de politie een melding dat er een moord was gepleegd in ‘de Maashorst’. Sjaak lag dood langs een druk pad waar veel fietsers en wandelaars langskomen. Het mysterieuze legerkistje was ook teruggevonden, maar alle diamanten waren eruit gehaald. Aan jullie de taak om deze moord op te lossen en erachter zien te komen wie de diamanten gestolen heeft!

Met behulp van een GPS en een vragenblad mag jij de moord oplossen. Wie, hoe en waar de moord is gepleegd. Met een korte uitleg weten jullie precies hoe de GPS werkt.

Meer informatie kun je opvragen middels onderstaand contactaanvraagformulier.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 17,50 per persoon (incl. BTW)
10 tot 80 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 7,8 uit 3 beoordelingen

8,0 Beleving
8,0 Begeleiding
7,4 Prijs/kwaliteit

Moord op Sjaak

Het was een leuke zoek/wandeltocht door het gebied de Maashorst. Leuk om te doen met een goede afwisseling van wandelen en zoeken.

Door: vogels

09-07-2011 'Los door het bos!'

Wat echt een onvergetelijke dag is geworden. Echt super georganiseerd, De moord op Sjaak maar ook zeker de 'surveivalrugzak!' En wat is een vrijgezellenfeest zonder drank riepen we, zelf niets meegenomen, maar hoe gaaf was het, dat Rene met een fles zoete witte wijn aankwam zetten. Zo lief, echt helemaal top!

Door: Sirela
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01