starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

De moord op Sjaak GPS tocht - Los door het Bos

Wat ga je doen

Los tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje, de familiedag, het vrijgezellenfeest of met je vrienden een moord op wat zich afspeelt in de bossen van “De Maashorst”.

Sjaak woont al jaren in een boerderij achteraf in Nistelrode.

Op een dag kreeg hij bezoek van een oude vriend Chris. Chris zei dat hij zijn rustige leventje in Nistelrode gemist had (hij had namelijk 5 jaar in Spanje gezeten). Een paar uur later (nadat ze hadden bij gepraat) vroeg Chris zijn vriend om een gunst.

Chris kwam met een klein mysterieus leger kistje en gaf deze aan Sjaak. “Zou jij deze kist op een bepaald tijd en datum willen begraven?” vroeg hij aan Sjaak. Sjaak stond verbaast te kijk maar zei “Ja, hoe???” “Verstop deze in de bossen van ‘De Maashorst’ op een aangewezen plek dan komt Carlos (een Spaanse vriend) deze weer ophalen”.
Sjaak stemde toe en men vertrouwde elkaar. Ze spraken af elkaar over een paar weken weer te ontmoeten en ze namen afscheid.

Het mysterieus kistje was gevuld met diamanten maar daar wist Sjaak niets van. Hij vertrouwde Chris erop dat het allemaal wel goed zat maar Chris had een duister verleden. Hij had wel 5 jaar in Spanje gezeten maar niet zomaar. Chris had in de gevangenis gezeten wegens verdenking van diamanten roof samen met Carlos. De diamanten zijn door de Spaanse politie nooit terug gevonden en daarom was Chris vervroegd vrij gekomen. Een half jaar na Chris z’n vrijlating reed Chris naar de plek waar de diamanten verstopt lagen en nam ze mee naar Nedeland (Nistelrode) waar hij Carlos zijn deel in ‘de Maashorst’ zou begraven. Omdat hij het gevoel had dat hij nog steeds in de gaten werd gehouden bedacht hij het plan om ‘Goeie Ouwe Sjaak’ het kistje te laten verstoppen. Carlos zou dan het kistje weer op komen halen en zo zou de deal rond zijn.

Sjaak ging het mysterieuze kistje op de afgesproken dag, tijd en plek verstoppen zodat Carlos deze kon komen oppikken.
Een paar uur later kreeg de politie een melding dat er een moord was gepleegd in ‘de Maashorst’. Sjaak lag dood langs een druk pad waar veel fietsers en wandelaars langs komen. Het mysterieuze leger kistje was ook terug gevonden maar alle diamanten waren er uit gehaald.   
Aan jullie de taak om deze moord op te lossen en er achter zien te komen wie de diamanten gestolen heeft?

Met behulp van een GPS en een vragen blad mag jij de moord oplossen.
Wie, hoe en waar de moord is gepleegd is.
Met een kort uitleg weten jullie precies hoe de GPS werkt.

Meer informatie kunt u op vragen middels onderstaand contactaanvraagformulier.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01