starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

De Moneygame - Wie verdient het meeste geld?

Wat ga je doen

In deze uitdagende teamgame draait het allemaal om het verdienen van zo veel mogelijk keiharde cash! Hoe je dat gaat doen? Dat is helemaal aan jullie! Natuurlijk is er een basisopstelling van waaruit jullie dit spel gaan spelen. Het begint allemaal met de teamindeling. Hoe goed ken jij je teamgenoten? Weet jij wat de sterke en zwakke punten zijn van jouw medespelers?

Wat vinden je teamgenoten leuk, waar zijn ze goed in en hoe kan je iedereen het meest optimaal inzetten. Om zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld te verdienen, is dit één van de eerste dingen die je uit gaat zoeken. Jullie beginnen met een startbedrag en een opdrachtenboekje. In dit boekje vind je verschillende activiteiten, raadsels en opdrachten. Deze zijn zeer gevarieerd en er is voor ieder wat wils! Actief, creatief, denkwerk,.. Alles komt terug in jullie opdrachtenboekje. Niet iedere activiteit hoeft door het gehele team te worden uitgevoerd. Om zo veel mogelijk geld te verdienen, is het zelfs slim om je team op te splitsen.

Naast de dingen die in jullie boekje staan, mag je natuurlijk ook zelf gaan ondernemen om geld te verdienen. Verzin eigen opdrachten, daag een ander team uit en leg beide geld in. Wie wint steekt alle cash in zijn/haar zak. Bij hele leuke en originele opdrachten willen onze instructeur óók nog wel eens wat geld inleggen… Lukt het jou om samen met jouw team aan het einde van het spel het meeste geld te overhandigen? Zijn jullie de beste ondernemers en weten jullie de juiste mensen op de juiste plekken te zetten? Maak het mee tijdens deze leuke, diverse moneygame!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01