tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Drie wandelende vrouwen Tonen
Uitje Uitgelicht
Eropuit met je vriendinnen
De leukste uitjes in de spotlight

Vriendinnendagje: dit zijn de leukste uitjes

Jullie hebben een vriendinnendagje gepland! Superleuk, maar wat gaan jullie samen doen? Eens wat anders dan op een terrasje zitten of uit eten is wel zo leuk. Met deze tips organiseer je een uniek en onvergetelijk dagje met je vriendinnen. Van avontuurlijk tot creatief, voor elke vriendinnengroep zit er wel wat tussen.

Volg samen een workshop

Ga samen iets leerzaams en gezelligs doen. Er zijn verschillende leuke workshops die je kunt volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotografie workshop, zodat jullie de leukste kiekjes leren maken? Of maak een mooi sieraad bij een echte edelsmid. Dan hebben jullie meteen een mooi aandenken aan de vriendinnendag.

Ook leuk in plaats van uit eten: samen koken! Sushi, pasta, tapas of Marokkaans koken… En daarna natuurlijk heerlijk dineren.

Ga eropuit in een stad

Een goed alternatief voor shoppen is een citygame spelen in jullie favoriete stad. Speur, puzzel en los raadsels op. Zo zie je de stad eens van een andere kant. De Gooische Vrouwen citygame is bijvoorbeeld ideaal voor een dagje met vriendinnen!

Of ga er in de avond op uit en boek een Walking Dinner. Zo eet je niet bij één restaurant, maar wel bij drie verschillende restaurants in één avond. Voor-, hoofd-, en nagerecht worden dan elk in een ander restaurant gegeten.

Trampoline springen

Eens iets doen wat je vriendinnen helemaal niet zullen verwachten? Ga trampoline springen! Jullie kunnen helemaal losgaan op de trampolines in het trampolinepark. Voel je weer even kind. Daarna kunnen jullie bijkomen onder het genot van een drankje.

Stel je vriendinnen op de proef

Zin in een avontuurlijk dagje uit met vriendinnen? Dan is een Expeditie Robinson of Wie is de mol spel echt wat voor jullie. Tijdens Expeditie Robinson worden jullie krachten gemeten en moeten jullie goed communiceren en samenwerken met teamgenoten. Bij Wie is de mol moet je goed opletten en zorgen dat je de saboteur als eerste herkent. Niemand is te vertrouwen bij dit spel...

Bekijk hier al onze vriendinnen uitjes voor nog meer inspiratie.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01