tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite
De leukste uitjes in de spotlight

Groepsuitjes met meer dan 100 personen!

‘Kwaliteit boven kwantiteit’, maar wij gaan echter voor kwaliteit én kwantiteit. Dus veel leuke, hoogstaande uitjes voor veel mensen en grote groepen. Bij een groot bedrijf werken immers al snel meer dan 100 man. Voor deze uitgebreide groep een geschikt bedrijfsuitje vinden, kan een heel gedoe zijn. Niet bij ons: wij hebben een ruim aanbod uitjes voor grote groepen in verschillende categorieën. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Themafeesten

Themafeesten doen het altijd goed. Het zijn losse, gezellige avonden, waar iedereen op een informele manier plezier heeft met elkaar. En ze zijn gemakkelijk te organiseren voor grote groepen! We hebben veel variaties waar je uit kunt kiezen. Ga voor “Goud van Oud ’80 en ‘90” om de laatste twee decennia van de twintigste eeuw te herleven. Of ben je meer fan van de jaren ’60 en ’70? Boerenlol is verzekerd met het themafeest “Gooische Vrouw zoekt Boer”.

Naar het strand

Zolang het nog niet vriest, is het heerlijk vertoeven op het strand. September heeft nog veel mooie dagen, kijk maar naar deze en volgende week, en ook in oktober is de temperatuur vaak nog zacht. Een uitje op het strand levert dan ook gegarandeerd een fijne (mid)dag op. Bij ons kun je uitgebreide arrangementen boeken, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Wat vind je bijvoorbeeld van een programma vol strand- en wateractiviteiten met een barbecue na? Geschikt voor groepen tot wel 200 man.

Activiteit op locatie

Met een grote groep kan het soms best handig zijn als de activiteit naar jóu toe komt, in plaats van andersom. Scheelt een hoop logistiek geregel. Jij zorgt voor een geschikte locatie, wij doen de rest. Nog steeds heel erg populair is dinnergame Ik hou van Holland. Terwijl iedereen geniet van een uitstekend diner, bestookt de quizmaster de verschillende groepen met allemaal goed- of foutvragen en open kennisvragen. Natuurlijk met de nadruk op de Hollandse cultuur en een gezellig Hollands muziekje op de achtergrond. Voor bedrijven is er de mogelijkheid specifieke vragen over het bedrijf of organisatie te verwerken in de quiz.

We hebben meer dan 800 uitjes voor groepen groter dan 100 man op onze website staan. Geen zorgen dus als het uitje van je dromen niet voorbij is gekomen in dit artikel! Bekijk het aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01