tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Handen in de lucht Tonen
Uitje Uitgelicht
Ideaal voor elke groep
De leukste uitjes in de spotlight

Een leuke avond met een grote groep? Organiseer een Quiz!

Organiseer je een avond voor je personeelsfeest, vrienden- of vriendinnenuitje, familiedag, sportvereniging of een andere grote groep? Een quiz is een perfecte manier om het ijs te breken en de sfeer erin te brengen! Lachen om gekke vragen, strijdlustige deelnemers en trotse winnaars. Voor elke groep is wel een geschikte quiz te vinden. Dit is vaak al vanaf 10 à 15 personen te boeken, tot zelfs meer dan 100 personen. De quiz onderwerpen die je op 1001 Activiteiten vindt, zijn erg uiteenlopend: van een klassieke pubquiz met veel muziekvragen tot een voetbal quiz of een hele Ik Hou van Holland spelshow. Om je te helpen lichten wij deze week 5 populaire quizzen uit!

Pubquiz

De pubquiz roept een beeld op van een gezellige kroeg, waarin de deelnemers de hersens flink laten kraken. Natuurlijk met een biertje erbij! Deze pubquiz kan niet alleen in de kroeg, maar op elke gezellige locatie in Nederland of België georganiseerd worden. Wat je kunt verwachten? Vragen over actuele onderwerpen, veel lachen om grappige filmpjes en natuurlijk ook leuke muziek. Een professionele presentator komt bij jou op locatie, of je wordt geholpen met zoeken naar een geschikte locatie bij jou in de buurt. De avond wordt dus helemaal op maat gemaakt voor jouw groep!

Popquiz

Een popquiz is een leuke muziekquiz over populaire muziek. Dat kan populaire muziek van nu zijn, maar ook grote hits uit het verleden. Dé manier dus om voor een groep met personen in elke leeftijdscategorie een feestelijke avond te organiseren. Bij deze popquiz kun je kiezen uit muziekvragen over de jaren ’60, ’70, ’80, ’90, ’00 tot nu, Nederpop of divers. Het is ook mogelijk om een compleet georganiseerde avond te boeken, met driegangendiner en/of drankarrangement.

Ik Hou van Holland

Iedereen kent de tv quiz Ik Hou van Holland wel. Je kunt het nu ook zelf meemaken met jouw gezelschap! Strijd tegen elkaar in de Holland quiz, laat je kennis zien tijdens het woorden spellen en wie weet win je het verjaardagsspel wel. Een echte Hollandse avond waarin gegarandeerd veel zal worden gelachen.

Back to School

Terug naar school! Met deze quiz zullen veel grappige herinneringen aan je schooltijd worden opgehaald. Wie had er nooit zin om te gaan en wie haalde altijd de beste cijfers? Je wordt niet alleen net als vroeger getoetst op allerlei vakken, je gaat ook het speelkwartier herbeleven. Knikkers, hoepels, klik klak ballen… Ze komen allemaal weer tevoorschijn.

Voetbal Quiz

Deze quiz is er eentje voor de echte voetbalfanaten! Je krijgt zowel kennis- als doe vragen. Wie weet alle feitjes over voetballers, voetbalvrouwen, wedstrijden en spelregels zo uit zijn of haar mouw te schudden? En wie is er dan weer behendig in de bal hooghouden of kan goed voetballers tekenen? Laat het zien in een echte quiz over voetbal!

Natuurlijk kun je deze quizzen ook in de middag of vooravond organiseren, zodat het perfect op je programma aansluit. Benieuwd naar alle quizzen die je kunt doen? Kijk dan snel bij ons quiz aanbod.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01