tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Mannen Tonen
Uitje Uitgelicht
Eropuit met de mannen
De leukste uitjes in de spotlight

Een echt stoer mannenuitje

Eropuit met de mannen, dat is gekkigheid gegarandeerd. Maar welk uitje is stoer genoeg voor jullie vriendendag? Gaan jullie de strijd met elkaar aan, of juist samenwerken om een mysterie te ontrafelen? Een bloedstollende escape game of elkaar uitdagen in een potje Bossaball? Dit zijn de leukste uitjes voor een dag met de mannen!

Naar het strand

Ga lekker met je vrienden het strand op. Niet alleen om bruin te worden, maar voor een beetje actie onder de zon! Blokarten is hét stranduitje voor een vriendengroep. Tegen elkaar racen, voortgedreven door de wind. Je krijgt eerst uitleg over de werking van een blokart, daarna kunnen jullie over het strand zoeven.

Ook leuk: powerkiten. Een powerkite is eigenlijk een grote vlieger. Maar vergis je niet, hier komt heel wat kracht bij kijken. De powerkite wordt aangepast aan jouw lichaam en kracht. Voor je het weet wordt je het strand over getrokken door de kracht van de wind.

Citygame

Ga naar jullie favoriete stad of juist naar een onbekende stad en speel een citygame. Zo ontdek je op een leuke manier een stad en kunnen jullie elkaar ook nog uitdagen. Wie heeft als eerste het einddoel gehaald en wint? Citygames zijn er in veel verschillende vormen. Wat dacht je bijvoorbeeld van levend cluedo of van een moordspel?

Escape room

Een escape room is altijd goed! Niet tegen elkaar, maar mét elkaar strijden. Dat is nog eens goed voor de vriendschap. Gaan jullie voor een bloedstollend spannende escape game of voor een ander thema? Met meer dan 100 verschillende escape rooms zit er vast wel wat tussen voor jullie.

Outdoor activiteiten

Ook een sportieve outdoor activiteit is ideaal voor een dag met de mannen. Uniek is om bijvoorbeeld een dagje op vliegles te gaan, of de bijzondere sport Bossaball eens te proberen. Ook voetgolf hebben jullie vast nog nooit gedaan: een combinatie van voetbal en golf!

Genieten op de boot

Liever ontspannen en genieten van een lekker biertje? Dat kan! Boek dan één van de rondvaarten en bekijk de mooiste plekjes eens vanaf het water.

Voetbal quiz

Ook ideaal voor een middag of avond met de mannen: een voetbalquiz. Nodig je voetbalteam of vriendengroep uit voor deze quiz, die op elke gewenste locatie kan worden georganiseerd. Ontdek wie koning voetbal is!

doe nederland koning voetbal quiz

Benieuwd naar al onze mannenuitjes? Bekijk ze hier.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01