tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Kind met paraplu Tonen
Uitje Uitgelicht
Corona Proof uitjes voor Kinderen
De leukste uitjes in de spotlight

Corona Proof uitjes voor Kinderen

Zo, en dan zit je opeens thuis. Elke dag, met de kinderen. Kun je ze inmiddels wel achter het behang plakken en weet je niet meer wat je moet verzinnen om ze bezig te houden? Dan zijn deze Corona Proof activiteiten voor thuis misschien wel wat voor jou! Van knutselen met mozaïek tot een techniek pakket of een pubquiz voor het hele gezin. Of wat dacht je van tijdelijk een springkussen in de tuin!?

Pubquiz voor het gezin

Deze thuisquiz vanaf 9 jaar bestaat uit 6 vragenrondes. Strijdt dus tegen elkaar in de onderdelen algemene kennis, muziek en in de afbeeldingenronde. Zo doe je eens wat anders samen!

Ga erop uit in eigen huis

En wel met Virtual Reality! Je kunt nu je eigen virtual reality pakket bestellen en zo een andere wereld in duiken, terwijl je gewoon in je eigen huis blijft.

Luchtkussen in de tuin

Gaaf! Altijd al een privé luchtkussen willen hebben? Een echte kinderdroom komt uit door je eigen luchtkussen te bestellen en tijdelijk in je tuin te plaatsen. En misschien vinden de volwassenen in huis het stiekem ook wel erg leuk...

Aan de slag met mozaïek

Heerlijk samen knutselen, dat zorgt ervoor dat je even je gedachten kunt verzetten. Met de mozaïekpakketten voor volwassenen en kinderen kun je samen met je kind lekker mozaïeken en jullie eigen waxinehouder, spiegel, schaal of wat anders voor in huis maken.

Techniek pakket voor thuis

Spelend leren was nog nooit zo leuk. In dit pakket zitten 3 verschillende technische uitdagingen voor de kids. Zelf een auto ontwerpen, een eigen muziektrack maken en aan de slag met tandwielen. Hier zijn ze uren zoet mee, beleven ze veel lol aan en leren ze ook nog wat van!

Ook leuk: De magneet kogelbaan, een knikkerbaan die wordt aangedreven door de werking van magneten.

Escape the box kids

Een mysterie oplossen in eigen huis is zeker wel één van de meest stoere thuis activiteiten voor kinderen. Deze box vol raadsels en puzzels is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Het is wel handig als er minimaal één volwassene meespeelt, dus je kunt er meteen een gezinsactiviteit van maken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01