tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load arrow head
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

Tonen

Een avontuurlijke dag in DierenPark Amersfoort met PV-actief

Op een stralende dag vol gezelligheid en avontuur kwamen de leden van PV-actief, de personeelsvereniging van BCC, samen in DierenPark Amersfoort. In samenwerking met 1001Concepten en Activents werd een uniek PV-uitje georganiseerd. Met een interactief spel, mooi weer en de prachtige omgeving van het dierenpark beloofde het een onvergetelijke dag te worden voor alle deelnemers. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit PV-uitje en hoe 1001 heeft bijgedragen aan het verzorgen van deze gedenkwaardige dag!

Tonen

Verken de adembenemende Veluwe op een segway

Wil je een unieke manier om de Veluwe te ontdekken? Zoek niet verder! Wij, medewerkers van 1001, hadden onlangs het genoegen om deel te nemen aan een onvergetelijke segway tour met Wietze van Segway-Tour.nl in Ermelo. Laat me je meenemen op een reis vol avontuur, prachtige landschappen en nieuwe ontdekkingen. Lees verder, laat je inspireren en kom ook eens dit buitengewone uitje zelf ervaren.

Tonen

Zo vind je een leuke en geschikte activiteit

We weten bij 1001 als geen ander dat een uitje organiseren niet eenvoudig is. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de originaliteit, beschikbaarheid, geschiktheid en bereikbaarheid van het uitje. Daarnaast is er een budget om rekening mee te houden. Gaat het je al duizelen? Geen zorgen. Wij zijn er om je te helpen. Lees verder voor tips en ideeën om een leuke en geschikte activiteit te vinden.

Tonen

Verf smijten in Bunschoten- Spakenburg

Als team van 1001 doen we regelmatig activiteiten en uitjes samen. Dat is natuurlijk ontzettend gezellig, maar het helpt ons ook om betere adviezen en informatie te geven aan onze bezoekers en klanten. Dit keer gingen we op bezoek bij onze partner Stef Vedder in Bunschoten-Spakenburg om zelf, na jarenlange samenwerking, ook eens wat verf op een doek te smijten!

Tonen

TOP 5 teambuilding spellen

Ben je op zoek naar een sportief, competitief of grensverleggend spel om samen met je collega’s te spelen? Wij helpen je verder! Hieronder vind je een top 5 van de populairste teambuilding spellen op onze website.

5 rugbyspelersm, de middelste heeft zijn hand op de bal. De andere opd e grond. Tonen

TOP 10 teambuilding activiteiten

Zoveel leuke activiteiten... maar welke past het best bij jullie? Hieronder hebben wij een top 10 gemaakt van de populairste teambuilding activiteiten. Wij wensen je veel plezier bij het zoeken van een geschikte activiteit!

Mensen die in een restaurantje tapas zitten te eten Tonen

Leukste en lekkerste uitjes met een diner

Ontdek de perfecte mix van culinair genot en vermakelijke activiteiten in onze blog over unieke dinerervaringen! Of je nu op zoek bent naar een interactief dinerspel, een smaakvol walking dinner, een leerzame kookworkshop of een keuze arrangement met catering, wij hebben alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke avond te beleven.

Tonen

Creatief of actief in het Noorden - Bekijk de top 10 activiteiten in Groningen

Ontdek de levendige en bruisende provincie Groningen! In deze blog lees je over de top 5 activiteiten in deze provincie. Of je nu op zoek bent naar creatieve workshops, uitdagende citygames of gezellige quizzen, Groningen heeft een hoop te bieden. Lees snel verder om te ontdekken welke uitjes populair zijn.

Tonen

5x Buitenactiviteiten die ook in de herfst kunnen

Na een zonnig weekend, gaat de herfst nu toch echt beginnen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet meer van de buitenlucht kunnen genieten! Omdat het leuk en gezond is om ook bij minder weer naar buiten te gaan, zochten wij buitenactiviteiten uit die je ook in de herfst kunt doen. Zo kun je ook de aankomende maanden toch aan je vitamine D komen. Lees dus snel verder voor actieve uitjes in de herfst.

Tonen

9x summerproof uitjes in Nederland

De zomer is de tijd om met je gezin, vrienden of familie buiten te genieten in de zon. Ook nu velen in Nederland blijven, wil iedereen natuurlijk nog steeds leuke uitjes doen. En er zijn gelukkig genoeg leuke summerproof uitjes in eigen land! Wij zetten deze week onze favorieten voor je op een rij. Wat ga jij doen deze zomer?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01