starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

9x summerproof uitjes in Nederland

De zomer is de tijd om met je gezin, vrienden of familie buiten te genieten in de zon. Ook nu velen in Nederland blijven, wil iedereen natuurlijk nog steeds leuke uitjes doen. En er zijn gelukkig genoeg leuke summerproof uitjes in eigen land! Wij zetten deze week onze favorieten voor je op een rij. Wat ga jij doen deze zomer?

Vriendinnendagje: dit zijn de leukste uitjes

Jullie hebben een vriendinnendagje gepland! Superleuk, maar wat gaan jullie samen doen? Eens wat anders dan op een terrasje zitten of uit eten is wel zo leuk. Met deze tips organiseer je een uniek en onvergetelijk dagje met je vriendinnen. Van avontuurlijk tot creatief, voor elke vriendinnengroep zit er wel wat tussen.

Vier jouw vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Het was lang onzeker of de bruiloft eigenlijk wel door kon gaan… maar nu dat zo is, moet er natuurlijk een spetterend vrijgezellenfeest komen! En waar kan dat beter dan in het mooie Amsterdam? Wij bieden je graag wat inspiratie voor het gaafste vrijgezellenfeestje ooit. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is er genoeg keuze.

Volop pret met de hele familie

Een familiedag is hartstikke leuk, iedereen is weer eens bij elkaar en je kunt samen lachen om die ene gekke oom of om de acties van oma. De familiedag organiseren kan wel eens lastig zijn, omdat het uitje voor verschillende leeftijden geschikt moet zijn. Maar er zijn gelukkig wel 1001 activiteiten die je met de hele familie kunt ondernemen! Om het je wat gemakkelijker te maken lichten wij deze week de tofste familiedag uitjes uit. Zo wordt de organisatie leuker en kunnen jullie samen genieten. Ook op 1,5 meter afstand!

11x Leuke beauty en creatieve workshops

Zin om lekker creatief aan de slag te gaan? Of om wat leuks te doen met een vriendin, je moeder, zus of buurvrouw? Dan zijn deze beauty- en creatieve workshops echt wat voor jou. Even je hoofd leegmaken en je creativiteit de vrije loop laten. Leuk voor een vriendinnendag, familiedag of als aanvulling op een dagje of weekendje weg!

Vrijgezellenfeest vieren tijdens Corona – Wat kan?

Misschien heb je de afgelopen maanden in onzekerheid gezeten over je bruiloft. Of over die van een vriend of vriendin waarvoor je het vrijgezellenfeest zou organiseren. Inmiddels is er wat meer duidelijkheid en ook wat meer mogelijk. De horeca is weer open, en kleine groepen kunnen met de nodige afstand bij elkaar komen. Als de bruiloft daardoor gewoon door kan gaan, moet er natuurlijk ook een onvergetelijk vrijgezellenfeest georganiseerd worden. Maar wat kan binnen de 1,5 meter afstand regel? Gelukkig een hoop! Wij zetten de gaafste vrijgezellenfeestjes in Corona tijd voor je op een rij.

Een echt stoer mannenuitje

Eropuit met de mannen, dat is gekkigheid gegarandeerd. Maar welk uitje is stoer genoeg voor jullie vriendendag? Gaan jullie de strijd met elkaar aan, of juist samenwerken om een mysterie te ontrafelen? Een bloedstollende escape game of elkaar uitdagen in een potje Bossaball? Dit zijn de leukste uitjes voor een dag met de mannen!

Kinderfeestjes op 1,5 meter

Nu de groep 8 kampen en eindmusicals niet overal doorgaan, wil je een alternatief afscheid voor je kind of klas organiseren. Of misschien heeft je kind geen verjaardag kunnen vieren door de maatregelen van de afgelopen maanden, en wil je dat nu alsnog doen. Of wil je gewoon een leuke middag voor je kids met wat vriendjes en vriendinnetjes. Dan hebben wij goed nieuws! Kinderfeestjes op 1,5 meter zijn hartstikke gezellig en er is veel mogelijk. Van creatief tot actief en stoer: voor ieder kind zit er wat tussen.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01