tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load arrow head
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

Een vrouw die eten serveert in een restaurant Tonen

Geniet van toneel en heerlijke hapjes bij het TapasTheater

Ik, Seppe van 1001activiteiten ben langsgegaan bij TapasTheater in Amsterdam om te ervaren hoe je een leuke activiteit goed kunt combineren zonder na te denken ‘’Wat ga ik nog snel even eten?’’. Met een familie die een achtergrond heeft binnen musicals was dit een goede keuze. Seppe: ‘’Theaterstukken heb ik al vanaf jongs af aan meegekregen, maar vaak waren het lange stukken zonder pauze. Van te voren moest je dan nog beslissen wat, waar en hoe laat je ging eten’’. Daar hebben ze Amsterdam een oplossing voor.

Mensen die in een restaurantje tapas zitten te eten Tonen

Leukste en lekkerste uitjes met een diner

Bij het plannen van een leuk uitje komt vaak de vraag op tafel: ‘wat doen we met het eten?’ Want of je nu een middag of een hele dag vol leuke activiteiten in gedachten hebt, er moet ook gegeten worden. Een uitje met lunch of diner is dan de perfecte oplossing. De maaltijd en het gezelschap zijn daarbij het uitgangspunt en als je die combineert met cultuur, muziek, spel of een activiteit dan heb je een heerlijk uitje met een leuk diner! Waar kun je dan aan denken?

Tonen

Leuke uitjes op 1,5 meter afstand of thuis

Het is al maanden een veelgestelde vraag: wat kunnen we nog wél doen tijdens Corona? Zeker nu het virus weer oplaait, zijn veel mensen op zoek naar een originele en coronaproof manier om hun verjaardag te vieren. Of om samen te zijn met vrienden, familie of collega’s. In contact blijven met elkaar is belangrijk. Daarom geven wij tips om dit op een veilige manier te doen!

Tonen

Creatief of actief in het Noorden - Workshops in Groningen

Woon je in de provincie Groningen? Of ga je een weekendje weg in het noorden van het land? Lees dan snel verder en ontdek workshops waar je misschien niet meteen aan denkt. Niks is leuker dan een actieve of creatieve middag met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s doorbrengen!

Deze workshops zijn allemaal op een door jou gewenste locatie in Groningen te organiseren.

Tonen

6x Buitenactiviteiten die ook in de herfst kunnen

Na een zonnig weekend, gaat de herfst nu toch echt beginnen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet meer van de buitenlucht kunnen genieten! Omdat het leuk en gezond is om ook bij minder weer naar buiten te gaan, zochten wij buitenactiviteiten uit die je ook in de herfst kunt doen. Zo kun je ook de aankomende maanden toch aan je vitamine D komen. Lees dus snel verder voor actieve uitjes in de herfst.

Tonen

9x summerproof uitjes in Nederland

De zomer is de tijd om met je gezin, vrienden of familie buiten te genieten in de zon. Ook nu velen in Nederland blijven, wil iedereen natuurlijk nog steeds leuke uitjes doen. En er zijn gelukkig genoeg leuke summerproof uitjes in eigen land! Wij zetten deze week onze favorieten voor je op een rij. Wat ga jij doen deze zomer?

Tonen

4x kindvriendelijke escape rooms

Ook kinderen zijn inmiddels helemaal door het ‘escape virus’ gegrepen. Puzzels en raadsels oplossen en daarmee de deur van de kamer openen. Een mysterie oplossen is een magische belevenis. Daarom is een escape room voor kids een gaaf en origineel idee voor een kinderfeestje. Maar ook leuk als uitje met het gezin! Lees snel verder en ontdek onze kindvriendelijke escape rooms.

Tonen

Vier jouw vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Het was lang onzeker of de bruiloft eigenlijk wel door kon gaan… maar nu dat zo is, moet er natuurlijk een spetterend vrijgezellenfeest komen! En waar kan dat beter dan in het mooie Amsterdam? Wij bieden je graag wat inspiratie voor het gaafste vrijgezellenfeestje ooit. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is er genoeg keuze.

Tonen

De leukste date ideeën: uitjes voor 2

Wil je eens op een originele date met je geliefde? Om de sleur te doorbreken, of misschien wel als eerste date. Of gewoon gezellig wat doen met een vriend, vriendin, je moeder, vader, zus, broer, oma, … Wat voor date je ook gepland hebt, deze originele date ideeën helpen je om er een top dag van te maken. Ga je voor actief, creatief, spannend of culinair?

Tonen

11x Leuke beauty en creatieve workshops

Zin om lekker creatief aan de slag te gaan? Of om wat leuks te doen met een vriendin, je moeder, zus of buurvrouw? Dan zijn deze beauty- en creatieve workshops echt wat voor jou. Even je hoofd leegmaken en je creativiteit de vrije loop laten. Leuk voor een vriendinnendag, familiedag of als aanvulling op een dagje of weekendje weg!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01