starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

Bijzondere uitjes die je niet wil missen

Je organiseert dit jaar het teamuitje of de familiedag… Of bent verantwoordelijk voor het entertainment op jullie vriendenweekend. Maar wat ga je dan regelen? Je wilt natuurlijk wel dat iedereen het uitje helemaal te gek vindt. Het is niet altijd makkelijk een dagje weg te organiseren dat voor iedereen passend is. Maar misschien helpen onderstaande ideeën wel met het vinden van de juiste invulling van de dag! Dit zijn écht bijzondere uitjes die je niet wil missen.

Team 1001 goes VR in Amsterdam

Met ruim 2.000 uitjes in ons aanbod, blijven wij van 1001activiteiten.nl natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. VR, oftewel Virtual Reality, is helemaal in. Wij wilden er meer over weten en hebben het voor je uitgetest bij The VR Room in Amsterdam. Dit is alles wat je wilt weten over een VR uitje!

Lekker Rammen in de Smashroom

Wij delen de ervaring van één van onze bezoekers die de Smashroom uitprobeerde! A. aan het woord: "Al een tijdje liep ik rond met een verstopt, opgekropt gevoel. Een beetje onbestemd. Een stukje rot. Frustratie, boosheid, irritatie, het zijn geen fijne dingen om te voelen. Het zijn ook geen sociaal wenselijke gevoelens. Het moet eruit, maar jezelf afreageren op anderen is geen optie. Dus bleef ik het opzij zetten om mijn blik te richten op alles wat fijn en goed is in mijn leven, wat gelukkig heel veel is."

Wat is een MVO uitje en hoe organiseer je het?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfscultuur. Je wilt natuurlijk graag laten zien dat je als bedrijf nadenkt over je bijdrage aan de maatschappij. Mooie bijkomstigheid: je imago als bedrijf gaat erop vooruit, en potentiële klanten zullen hierdoor met een positief gevoel tegenover je product of dienst staan. Ook bedrijfsuitjes kun je volgens de MVO filosofie invullen. Zo heeft het personeel niet alleen een leuke dag samen waarbij de onderlinge band wordt versterkt, maar ook een fijn gevoel omdat er iets goeds is gedaan.

Blue Monday? Deze uitjes helpen!

Het is weer Blue Monday. Buiten is het nog koud en donker, de kerstdagen zijn al een tijdje achter de rug en de zomer lijkt nog heel ver weg… Brrr. Heb jij er ook last van? Geen zorgen, wij van 1001 Activiteiten zetten de leukste uitjes op een rij zodat je weer warm, vrolijk en enthousiast verder kunt tot de zomer!

Dit zijn de 10 leukste indoor activiteiten op een regenachtige dag

Hoewel de zomer nog maar net is afgelopen, volgen de regenachtige dagen in Nederland elkaar al snel op. Maar niet getreurd! Dat betekent dat je weer de leukste indoor activiteiten met je collega’s, familie of vrienden kunt plannen. Want zeg nou zelf, wat is er op een regenachtige dag leuker dan jezelf uitleven tijdens een potje Bubble Voetbal of in een hele andere wereld terechtkomen door een middagje Virtual Reality?

Begin het jaar goed met een actief uitje!

Wat is een betere manier om het jaar te beginnen dan je collega’s, vrienden, vriendinnen of familie meenemen naar één van deze actieve uitjes en samen te werken aan jullie goede voornemens? Er zijn tal van leuke manieren om actief te zijn en tegelijkertijd heel veel lol te hebben! Wij lichten hieronder onze favorieten uit, maar neem vooral ook een kijkje bij al onze actieve en sportieve uitjes. Voel jij je het liefst weer kind op de stormbaan of de trampoline, meet je graag je krachten tijdens Bossaball of een zeskamp of ga je voor een culturele stadswandeling?

Top 5 bedrijfsuitjes Scheveningen

Voor een geslaagd bedrijfsuitje ga je natuurlijk op zoek naar de perfecte combinatie van locatie, activiteit en gezelligheid. Wordt het actief, avontuur, sportief, spel of vooral heel gezellig en lekker? Een plaats in Nederland die sfeer, ruimte en heel veel mogelijkheden biedt voor een bedrijfsuitje met een betoverend uitzicht, is Scheveningen.

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01