tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load arrow head
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

Tonen

Zo vind je een leuke en geschikte activiteit

We weten bij 1001 als geen ander dat een uitje organiseren niet eenvoudig is. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de originaliteit, beschikbaarheid, geschiktheid en bereikbaarheid van het uitje. Daarnaast is er een budget om rekening mee te houden. Gaat het je al duizelen? Geen zorgen. Wij zijn er om je te helpen. Lees verder voor tips en ideeën om een leuke en geschikte activiteit te vinden.

Tonen

Verf smijten in Bunschoten- Spakenburg

Als team van 1001 doen we regelmatig activiteiten en uitjes samen. Dat is natuurlijk ontzettend gezellig, maar het helpt ons ook om betere adviezen en informatie te geven aan onze bezoekers en klanten. Dit keer gingen we op bezoek bij onze partner Stef Vedder in Bunschoten-Spakenburg om zelf, na jarenlange samenwerking, ook eens wat verf op een doek te smijten!

Tonen

TOP 5 teambuilding spellen

Ben je op zoek naar een sportief, competitief of grensverleggend spel om samen met je collega’s te spelen? Wij helpen je verder! Hieronder vind je een top 5 van de populairste teambuilding spellen op onze website.

5 rugbyspelersm, de middelste heeft zijn hand op de bal. De andere opd e grond. Tonen

TOP 10 teambuilding activiteiten

Maar welke activiteit past het best bij jullie? Hieronder hebben wij een top 10 gemaakt van de populairste teambuilding activiteiten. Wij wensen je veel plezier bij het zoeken van een geschikte activiteit!

Een vrouw die eten serveert in een restaurant Tonen

Geniet van toneel en heerlijke hapjes bij het TapasTheater

Ik, Seppe van 1001activiteiten ben langsgegaan bij TapasTheater in Amsterdam om te ervaren hoe je een leuke activiteit goed kunt combineren zonder na te denken ‘’Wat ga ik nog snel even eten?’’. Met een familie die een achtergrond heeft binnen musicals was dit een goede keuze. Seppe: ‘’Theaterstukken heb ik al vanaf jongs af aan meegekregen, maar vaak waren het lange stukken zonder pauze. Van te voren moest je dan nog beslissen wat, waar en hoe laat je ging eten’’. Daar hebben ze Amsterdam een oplossing voor.

Mensen die in een restaurantje tapas zitten te eten Tonen

Leukste en lekkerste uitjes met een diner

Bij het plannen van een leuk uitje komt vaak de vraag op tafel: ‘wat doen we met het eten?’ Want of je nu een middag of een hele dag vol leuke activiteiten in gedachten hebt, er moet ook gegeten worden. Een uitje met lunch of diner is dan de perfecte oplossing. De maaltijd en het gezelschap zijn daarbij het uitgangspunt en als je die combineert met cultuur, muziek, spel of een activiteit dan heb je een heerlijk uitje met een leuk diner! Waar kun je dan aan denken?

Tonen

Leuke uitjes op 1,5 meter afstand of thuis

Het is al maanden een veelgestelde vraag: wat kunnen we nog wél doen tijdens Corona? Zeker nu het virus weer oplaait, zijn veel mensen op zoek naar een originele en coronaproof manier om hun verjaardag te vieren. Of om samen te zijn met vrienden, familie of collega’s. In contact blijven met elkaar is belangrijk. Daarom geven wij tips om dit op een veilige manier te doen!

Tonen

Creatief of actief in het Noorden - Workshops in Groningen

Woon je in de provincie Groningen? Of ga je een weekendje weg in het noorden van het land? Lees dan snel verder en ontdek workshops waar je misschien niet meteen aan denkt. Niks is leuker dan een actieve of creatieve middag met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s doorbrengen!

Deze workshops zijn allemaal op een door jou gewenste locatie in Groningen te organiseren.

Tonen

6x Buitenactiviteiten die ook in de herfst kunnen

Na een zonnig weekend, gaat de herfst nu toch echt beginnen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet meer van de buitenlucht kunnen genieten! Omdat het leuk en gezond is om ook bij minder weer naar buiten te gaan, zochten wij buitenactiviteiten uit die je ook in de herfst kunt doen. Zo kun je ook de aankomende maanden toch aan je vitamine D komen. Lees dus snel verder voor actieve uitjes in de herfst.

Tonen

9x summerproof uitjes in Nederland

De zomer is de tijd om met je gezin, vrienden of familie buiten te genieten in de zon. Ook nu velen in Nederland blijven, wil iedereen natuurlijk nog steeds leuke uitjes doen. En er zijn gelukkig genoeg leuke summerproof uitjes in eigen land! Wij zetten deze week onze favorieten voor je op een rij. Wat ga jij doen deze zomer?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01