starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

Corona Proof uitjes - Online of thuis maken we er samen wat van

In een razendsnel tempo is onze samenleving veranderd door het Corona virus. Even geen gezelligheid, geen volle terrassen, geen verjaardagen, feesten, bezoekjes of uitjes. Maar dat betekent niet dat we het niet thuis en/of online met anderen wel gezellig kunnen maken! Zo komen we deze rare periode samen door. Daarom hebben wij alle Corona proof uitjes voor je verzameld, die geheel volgens de richtlijnen van het RIVM thuis of online kunnen worden gedaan. Zo kun je misschien toch op een originele manier je verjaardag vieren, of wat leuks doen met je vriendengroep, familie of collega’s.

De leukste workshops tijdens een dagje Amsterdam

Een stedentripje naar Amsterdam is leuk. Lekker shoppen, bezienswaardigheden bezoeken en genieten van de bijzondere straatjes in de hoofdstad. Maar heb je er wel eens over nagedacht een workshop te doen tijdens je bezoek aan de stad? Dit maakt je dagje weg extra origineel. Er is natuurlijk een hoop te doen in de hoofdstad, daarom zetten wij de leukste workshops in Amsterdam in de spotlight.

Thuis blijven tot 1 juni: hoe blijf je fit en positief

De nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus die gisteren (23 maart 2020) tijdens de persconferentie werden uitgelegd, zijn niet niks. Geen bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. En dat terwijl wij Nederlanders zo houden van gezellig, samen met elkaar, wat leuks doen. Voorlopig even geen uitjes dus. Maar wat moet je dan als je opeens thuis zit tot 1 juni? Het laat ons van het 1001 team natuurlijk ook niet koud. Daarom deze week tips van ons om deze periode positief door te komen!

10 Bijzondere Escaperooms

Escaperooms schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat is niet gek, want het is een ideale manier om aan teamgevoel te werken. Niet alleen een leuke manier van teambuilding voor bedrijven, maar ook voor vriendengroepen, gezinnen, familieleden en (sport)verenigingen. Escaperooms zijn er in allerlei vormen, maten en thema’s. Eigenlijk is er voor elke groep wel een geschikte escaperoom te vinden. Deze week lichten we 10 wel hele bijzondere escaperooms voor je uit!

4 activiteiten voor thuis

De wereld ziet er in een paar dagen tijd heel anders uit. Het advies is om (grote) groepen te vermijden en gepaste afstand van elkaar te houden. Dit betekent waarschijnlijk dat je meer thuis zult zitten, nu geplande afspraken en vaste sport- of hobbymomenten niet doorgaan. Daar worden veel mensen wel creatief van. Hobbyprojecten en klusjes in huis worden opgepakt. Meer tijd voor elkaar en voor dingen waar je normaal gesproken helemaal niet aan toekomt. Allemaal in de hoop dat het gevaar van het virus snel geweken zal zijn. Wij willen je in deze tijd een hart onder de riem steken door deze 4 tips voor thuis activiteiten met je te delen. Houd moed en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Gevarieerd Gelderland: dit zijn de leukste uitjes

Gelderland is een grote provincie, en de variatie aan uitjes is net zo groot. Zoek jij voor je groep een leuk dagje weg in Gelderland? Iets waar nog lang over nagepraat zal worden en waarin iedereen van de groep plezier heeft? Van een Citygame tot een kookworkshop of zelfs zweefvliegen, het is allemaal mogelijk. Zie je even door de bomen het bos niet meer? Geen nood, wij hebben deze week onze favoriete uitjes in deze provincie voor je uitgelicht:

Een leuke avond met een grote groep? Organiseer een Quiz!

Organiseer je een avond voor je personeelsfeest, vrienden- of vriendinnenuitje, familiedag, sportvereniging of een andere grote groep? Een quiz is een perfecte manier om het ijs te breken en de sfeer erin te brengen! Lachen om gekke vragen, strijdlustige deelnemers en trotse winnaars. Voor elke groep is wel een geschikte quiz te vinden. Dit is vaak al vanaf 10 à 15 personen te boeken, tot zelfs meer dan 100 personen. De quiz onderwerpen die je op 1001 Activiteiten vindt, zijn erg uiteenlopend: van een klassieke pubquiz met veel muziekvragen tot een voetbal quiz of een hele Ik Hou van Holland spelshow. Om je te helpen lichten wij deze week 5 populaire quizzen uit!

Eropuit in Domstad Utrecht

Grachtenstad Utrecht is een populaire bestemming voor een dagje weg, shoppen of voor een uitje. Vele vrijgezellen zijn al langs de grachten gespot en ook families, vrienden en collega’s kunnen in de stad terecht voor een onvergetelijke dag. Wij lichten deze week leuke Utrechtse uitjes uit ter inspiratie!

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01