starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Uitje Uitgelicht

De leukste uitjes in de spotlight

De leukste uitjes op afstand en gezinsuitjes!

De zomer komt eraan, en normaal betekent dat dat we met z’n allen weer lekker veel buiten ondernemen. Dit jaar zitten we door het Corona virus niet bepaald in een normale situatie en gaat dat dus iets anders. Maar niet getreurd, want er is wel nog veel mogelijk! Op veilige afstand of samen met je gezin kun je een hoop leuke dingen doen. Wat je dan zoal kunt doen? Dit zijn populaire uitjes die gewoon mogelijk zijn in coronatijd.

Online spellen om in contact te blijven

Inmiddels zitten velen al een maand thuis door het Corona virus. Je kunt je familie en vrienden niet zien, en dat is soms best lastig. Maar je weet waar je het voor doet, want je wilt natuurlijk niet dat ze ziek worden. Onze Corona Proof activiteiten kunnen de moeilijke situatie misschien wat verlichten. Deze week lichten we online spellen uit, die je met familie, vrienden en/of collega’s kunt spelen. Zo ben je toch een beetje bij elkaar en houd je contact, ook al is het virtueel.

Wat te doen tijdens corona?

We krijgen vaak de vraag: Wat kunnen we nog wél doen? Iedereen snakt naar wat leuks doen, sociaal contact, even eropuit. Dat is logisch, maar moet natuurlijk wel op een veilige manier gebeuren. En dat kan! Online of thuis met een klein groepje, maar ook op gave locaties waar 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd en de nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen. Dus ben jij op zoek naar wat je kunt doen met je vrienden, familie, collega’s of gezin? Wij vertellen je alles over wat er mogelijk is in corona tijd.

Corona Proof uitjes voor Kinderen

Zo, en dan zit je opeens thuis. Elke dag, met de kinderen. Kun je ze inmiddels wel achter het behang plakken en weet je niet meer wat je moet verzinnen om ze bezig te houden? Dan zijn deze Corona Proof activiteiten voor thuis misschien wel wat voor jou! Van knutselen met mozaïek tot een techniek pakket of een pubquiz voor het hele gezin. Of wat dacht je van tijdelijk een springkussen in de tuin!?

Eropuit vanuit je eigen huis

Voel je je inmiddels een beetje opgesloten in je eigen huis? Ook al is het wel mogelijk even een ommetje in de buurt te maken, je kent alle planten, bomen en lantaarnpalen nu wel. Of misschien mag je wel helemaal niet buiten komen, omdat je je niet lekker voelt en verkouden bent. Of wil je dat liever niet omdat je bij een risico groep hoort. Dan zijn deze uitstapjes vanuit je eigen huis misschien wel wat voor je.

Corona Proof uitjes - Online of thuis maken we er samen wat van

In een razendsnel tempo is onze samenleving veranderd door het Corona virus. Even geen gezelligheid, geen volle terrassen, geen verjaardagen, feesten, bezoekjes of uitjes. Maar dat betekent niet dat we het niet thuis en/of online met anderen wel gezellig kunnen maken! Zo komen we deze rare periode samen door. Daarom hebben wij alle Corona proof uitjes voor je verzameld, die geheel volgens de richtlijnen van het RIVM thuis of online kunnen worden gedaan. Zo kun je misschien toch op een originele manier je verjaardag vieren, of wat leuks doen met je vriendengroep, familie of collega’s.

5 x leuke Thuis workshops!

Bij veel mensen komt de creativiteit naar boven nu we een tijdje aan huis gekluisterd zijn. Er wordt geklust, gepuzzeld, gespeeld en geknutseld als nooit tevoren. Alleen, in online verbinding met anderen of met de kinderen. Een positieve ontwikkeling in deze rare tijd. Wil je jezelf extra uitdagen? Probeer dan eens één van deze 5 creatieve projecten of workshops voor thuis.

Thuis blijven tot 1 juni: hoe blijf je fit en positief

De nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus die gisteren (23 maart 2020) tijdens de persconferentie werden uitgelegd, zijn niet niks. Geen bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. En dat terwijl wij Nederlanders zo houden van gezellig, samen met elkaar, wat leuks doen. Voorlopig even geen uitjes dus. Maar wat moet je dan als je opeens thuis zit tot 1 juni? Het laat ons van het 1001 team natuurlijk ook niet koud. Daarom deze week tips van ons om deze periode positief door te komen!

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01