starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

De Leukste Quiz - Hilarische quizshow in Almere

Wat ga je doen

Het leukste idee voor een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje, bedrijfsfeestje en teambuilding of vrijgezellenfeestje in Almere. De Leukste Quiz kan in combinatie met all-in arrangementen geboekt worden. Denk aan een op maat gemaakt programma met buffet of andere speciale wensen. Natuurlijk met Professionele Quiz master en begeleiding.

De Leukste Quiz: veel humor en gezelligheid, onder het genot van een hapje en een drankje. In ongeveer 3 uur worden er acht zeer gevarieerde quizrondes gespeeld. Videoclips, beeldfragmenten, kennisvragen, hoger-lager. Je ziet alles op mooie beeldschermen. Tijdens de muziekronde kan iedereen meezingen.

Er passen tot wel 70 personen op onze nieuwe locatie met sfeervolle zaal, bar, en ruime ontvangstruimte. Geschikt voor alle feesten, kleine en grote evenementen. Ook voor je vereniging, vriendengroep of met de hele familie. Deze quiz wil je eens meegemaakt hebben!

Prijsopbouw standaard quiz (drankjes en hapjes worden apart berekend).
12 t/m 19 personen: € 18,50 p.p.
20 t/m 29 personen: € 17,50 p.p.
30 en meer personen: € 16,50 p.p.

All-in pakket quizduur 3,5 uur inclusief 3 consumpties (binnenlands gedistilleerd), borrelnootjes op tafel en een bittergarnituur.
12 t/m 19 personen: € 28,75 p.p.
20 t/m 29 personen: € 27,75 p.p.
30 en meer personen: € 26,75 p.p.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01