tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

De leukste avonturenfeestjes voor 4 tot 12 jaar

Wat ga je doen?

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht van de hoofdpersoon. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen in gekleurde enveloppen. Met deze aanwijzingen en de aanvullende materialen zullen zij het mysterie oplossen en het avontuur tot een goed einde brengen. 

Het feestpakket bestaat uit alle benodigde materialen en accessoires, zoals een tas, uitdeelzakjes, munten en oorkondes.

Het kinderfeestje kan bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland én België. Bekijk de beschikbare kinderfeestjes onder de categorieknoppen hierboven. Het kinderfeestje kan altijd kosteloos verplaatst worden.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Meer informatie

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
4 tot 15 kinderen
1 tot 4 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Mogelijk vanaf 4 jaar

Gemiddeld een 9,4 uit 2 beoordelingen

Geweldig!

Dit is toch geen geld! Je betaald een keer 60/70 euro en je hoeft zelf bijna niks meer te doen! Wij hadden voor onze kleine ridders een route uitgezet en vervolgens ging op de dag van het feest alles "vanzelf". Ik heb ontzettend genoten van de tocht, misschien wel net zo veel als de kinderen deden! Echt, een absolute aanrader!

Door: Lucy
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01