tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

De leukste avonturenfeestjes voor 4 tot 12 jaar

Omschrijving

Kinderen worden meegenomen in een realistisch avontuur. De hoofdrolspeler van het avontuur vraagt de kinderen in een persoonlijk videobericht om te helpen een mysterie op te lossen. Er zijn verschillende avonturen voor de leeftijdscategorieën 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Je ontvangt een totaalpakket met accessoires voor een onvergetelijk avontuur.

Het avontuur

De oproep van de hoofdrolspeler kan bekeken worden op een speciale website. Dit kan ook op een iPad. Na het bekijken van het filmpje gaan de kinderen buiten op zoek naar tien gekleurde envelopjes die u in de buurt heeft verstopt. In de enveloppen zitten aanwijzingen voor het oplossen van het mysterie. Aan het einde van de zoektocht gaan de kinderen terug naar huis. Zij loggen weer in op een speciale website en geven de gevonden oplossingen door. Hiermee krijgen zij de ontknoping van het mysterie te zien.

De kinderfeestjes zijn via de website te boeken.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 5,65 per kind
5 tot 15 personen
1 tot 4 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Mogelijk vanaf 4 jaar

Gemiddeld een 9,4 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
8,0 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Geweldig!

Dit is toch geen geld! Je betaald een keer 60/70 euro en je hoeft zelf bijna niks meer te doen! Wij hadden voor onze kleine ridders een route uitgezet en vervolgens ging op de dag van het feest alles "vanzelf". Ik heb ontzettend genoten van de tocht, misschien wel net zo veel als de kinderen deden! Echt, een absolute aanrader!

Door: Lucy
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01