tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

De Foute Bingoshow - Mogelijk in elke stad in Nederland

Wat ga je doen?

Wie denkt dat bingo enkel is geschikt voor de ouderen onder ons, heeft het flink mis! Ervaar nu zelf deze Bingoshow die jullie de rest van jullie leven niet meer zullen vergeten.

Wij steken bingo in een modern jasje en maken het weer cool, vet, hip en een tikkeltje fout. Combineer de cijferballen met opdrachtballen, voeg er twee knotsgekke bingoleiders aan toe en last but not least: jullie groep collega’s, vrienden of familie. Dit samen staat garant voor een ultieme bingoshow vol hilariteit!

Wordt er ook nog bingo gespeeld? Jazeker! Wij hebben namelijk tenminste 10 geweldige prijzen. De machine start, de ballen beginnen te rollen en de bingokaarten zullen worden uitgedeeld. Wie krijgt als eerste zijn kaart vol en gaat aan de haal met te gekke prijzen? Wie is de pechvogel en krijgt een opdrachtbal voor zijn kiezen?

Speel deze ‘foute’ activiteit inclusief presentatoren, bingoset en allemaal leuke prijzen op een locatie naar keuze in Nederland of België. Willen jullie vooraf of na afloop heerlijk dineren, of tijdens de activiteiten een gezellige borrel? Ook dat kunnen wij regelen voor jullie!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
2,5 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,6 uit 13 beoordelingen

9,7 Beleving
9,4 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Geweldige activiteit!

Tijdens de foute bingo wordt er heel veel gelachen maar ook serieus gespeeld. Je kunt natuurlijk kleine prijzen winnen die iedereen leuk vindt. Er zitten ook opdrachten tussen die moeten worden uitgevoerd om iets kunnen winnen. Dit zijn vaak gekke grappige opdrachten. De begeleiding is super enthousiast en krijgt de hele groep aan het lachen. Top activiteit!

Door: van Dalsum

Heel leuk!

Echt een leuke bingo ! Ook twee enthousiaste spelleiders op locatie! Complimenten!

Door: Robby
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01