starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

De Foute Bingoshow - Mogelijk op iedere locatie in Nederland

Wat ga je doen

Wie denkt dat bingo alleen is voor de ouderen onder ons die niet meer zoveel kunnen hebben, heeft het mis! Ervaar nu zelf deze Bingoshow die jullie de rest van jullie leven nooit meer zullen vergeten!


Wij steken de bingo in een modern tintje en maken het weer cool, vet, hip maar ook fout ;) Combineer de cijferballen met opdrachtballen, voeg er twee knotsgekke bingoleiders aan toe en last but not least jullie groep collega’s, vrienden of familie en het spel kan beginnen.

Wordt er ook nog Bingo gespeeld? Jazeker! Wij hebben namelijk altijd tenminste 10 geweldige prijzen. De machine start, de ballen beginnen te rollen en de bingokaarten zullen uitgedeeld worden. Wie krijgt als eerst zijn kaart vol en gaat aan de haal met te gekke prijzen? Wie heeft er steeds pech en krijgt een opdrachtbal voor zijn kiezen? Speel nu deze hilarische Bingoshow samen met je collega’s, vrienden of familie!

Speel deze ‘foute’ activiteit inclusief presentatoren, bingoset en allemaal leuke prijzen op een locatie naar keuze in Nederland of België. Willen jullie vooraf of na afloop heerlijk dineren, of tijdens de activiteiten een gezellige borrel? Ook dat kunnen wij regelen voor jullie!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01