tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

De Dokter Tinus privé wandeling

Omschrijving

Dokter Tinus, de beroemde huisarts heeft een eigen tour! Bezoek de Brabantse Biesbosch en wandel door het zeer fraaie vestigstadje Woudrichem (Woerkum).

U wordt tijdens deze wandeling meegenomen door “dokter Alice”. In haar witte doktersjas neemt zij u mee langs de mooiste setlocaties en ook aan allerlei leuke en unieke filmweetjes zal het zeker niet ontbreken tijdens deze tour.

De route door het dorp van Dokter Tinus voert onder andere langs de apotheek, groentewinkel “Oude liefde”, de Gevangenpoort, de basisschool en natuurlijk mag een bezoek aan de woning van Dokter Tinus niet ontbreken. Voor vaste kijkers van de komische dramaserie zal dit alles zeker bekend voorkomen en zal het ook zeker leuk zijn om in het echt te zien.

Nieuwsgierig geworden? Trek uw wandelschoenen aan en kom kijken naar de straten, huizen, plekken en rivier uit het dorp van Dokter Tinus en maak er een leuke dag van!

De wandeling wordt dagelijks gehouden en uiteraard kunnen wij ook voor koffie met iets lekkers zorgen.

Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
2 tot 25 personen
Ongeveer 1,5 uur
Buiten

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Echt heel erg leuk!

Erg leuke wandeling met veel leuke weetjes over dokter Tinus en Woudrichem onder begeleiding van een enthousiaste, professionele, gastvrije gids. Niet alleen leuk voor dokter Tinus fans maar ook voor niet al te jonge kids en mensen die niet direct fan zijn. Echt een aanrader!

Door: M. Conijn
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01