starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

De Busjes Revival

Wat ga je doen

Wil je écht eens een uniek uitje beleven, dan is de Busjes Revival iets voor jullie! Iedereen kent natuurlijk de Woodstock foto’s, California Dreamin’ en het beeld van lange haren in de wind. Onze Volkswagen busjes die ook wel bekend staan als de hippie busjes nemen je mee terug naar de jaren ’60.

Je kunt met een groep van 5, 6, 7 of 8 personen in één busje. Jullie starten dit avontuur in Delden (Overijssel) en mogen uiteraard zelf rijden! De ontvangst met koffie, thee of fris vindt plaats in onze vintage showroom met klassieke Volkswagens. Jullie maken teams, een leuke groepsfoto en gaan dan op pad met een old school routekaart. Op deze roadtrip kaart hebben wij checkpoints gemarkeerd, waarop je een mooi kasteel, een prachtig uitzicht of een uitzoekvraag tegenkomt. Willen jullie onderweg een terrasje bezoeken? Geen probleem, deze hebben we ook vermeld. Aanrader: boek een extra picknick voor onderweg bij.

Zo beleven jullie samen een geweldige middag, vol gezelligheid, avontuur en hilariteit. Onze tip: maak alvast een Sixties playlist met de collega’s, en neem je bluetooth boxje mee aan boord. Aan het einde van de middag komen alle busjes weer terug (busje komt zo…) en nemen wij de scores met jullie door. Indien gewenst kun je ook blijven BBQ’en, of boeken wij een restaurant voor jullie in de omgeving. Waar wacht je nog? Vraag hieronder direct ons gratis info pakket aan.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01