starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

De brandweerworkshop - Vol vuur en water

Wat ga je doen

Dit uitje zit vol vuur…en water! Ga de uitdaging aan met een brandweersurvival workshop en leer van echte brandweermannen in de praktijk alles over vuur, brand en blussen.

Jullie groep wordt opgedeeld in teams waarmee jullie een aantal activiteiten doen. Er kan een programma op maat gemaakt worden waarbij je kunt denken aan onderdelen als vlam in de pan, middeleeuws brandblusspel, poederblussen, keukenbrand blussen en nog veel meer. Dit uitje is actief, educatief, heel praktisch en supergezellig.

De workshop is leuk om te doen voor allerlei gezelschappen van jong tot oud, tijdens een familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag of bedrijfsuitje en kan geheel op maat worden verzorgd op diverse locaties in Nederland. Jullie worden begeleid door echte brandweermannen met passie voor hun vak.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01