tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

De Bomkoffer – Escape Room op locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Een pakketje is niet gevaarlijk, toch? Nou, laten we je maar snel uit deze droom helpen. In De Bomkoffer wordt een mysterieus pakketje afgeleverd door de postbezorger. Er lijkt niks aan de hand. Maar ja, het pakketje is nog niet geopend. Al snel komen jullie erachter dat het pakketje wel degelijk gevaarlijk is. Een klok die aftelt.. Meerdere draadjes, knopjes en schakelaartjes. Dit is een bomkoffer.. Succes!

Escape the Bomb

Denken jullie te kunnen presteren onder tijdsdruk? Een man neemt na het openen van de bomkoffer contact met jullie op. Al snel wordt de situatie iets duidelijker. Een man met sadistische trekjes ziet jullie als de perfecte kandidaten om zijn bomkoffer uit te ‘testen’. Waarom is de vraag. Via puzzels, opdrachten en Escape games proberen jullie het prachtige kunstwerk te ontmantelen. Zijn jullie stressbestendig en kunnen jullie goed samenwerken? Escape the Bomb brengt het beste in jullie boven!

  • Uniek verhaal met indrukwekkende gameplay
  • De Bomkoffer kan als verplaatsbare Escape Room op elke gewenste locatie gespeeld worden
  • Geschikt voor ieder gezelschap. Tip: met meerdere bomkoffers zorgt Escape the Bomb voor een ongekende strijd tussen verschillende teams

Weten jullie de bomkoffer te ‘overleven’?
De Bomkoffer is een leuke, maar toch explosieve, Escape Room voor jong en oud. Teambuilding staat centraal. Met 90 minuten op de klok is er geen seconde te verspillen. Weten jullie de bomkoffer te ‘overleven’?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01