tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

De Big Picture teambuilding - Maak samen een Giga kunstwerk

Wat ga je doen?

Ontketen de creatieve kracht van je team met de unieke teambuildingactiviteit: The Big Picture! Dit boeiende programma brengt individuen samen in kleine teams, gewapend met penselen, verf en een blanco doek. Maar er is een twist - elk team heeft een deel van het grotere kunstwerk en moet samenwerken met andere teams om het tot een succesvolle creatie te maken.

Tijdens The Big Picture worden teams uitgedaagd om samen te werken, te communiceren en hun artistieke talenten te bundelen. Ze mengen verf, creëren de juiste kleuren en schilderen hun deel van het canvas. Terwijl het kunstwerk vordert, groeit het besef dat elk team afhankelijk is van de andere teams om het grotere geheel te voltooien.

Het hoogtepunt van The Big Picture is de onthulling. Tijdens een betoverende 'reveal' wordt het meesterwerk voor het eerst aan alle deelnemers getoond. De reactie is altijd onvergetelijk - luid gejuich, daverend applaus en een gevoel van trots en voldoening dat alle inspanningen de moeite waard waren.

Maar The Big Picture is meer dan alleen een leuke activiteit. Het heeft diepgaande leerresultaten. Het benadrukt het belang van teamwork, samenwerking en communicatie binnen een organisatie. Door samen te werken aan een artistiek meesterwerk van epische proporties, worden deze essentiële vaardigheden versterkt. Voorafgaand aan de activiteit werken onze grafisch ontwerpers samen met jou om een kunstwerk te creëren dat jouw bedrijfswaarden, missie en visie weerspiegelt. Het resultaat is een inspirerende en betekenisvolle ervaring die het delen van een visie viert en de betrokkenheid van jouw medewerkers bevordert.

Dus ga samen met je team de uitdaging aan en breng jullie creatieve visie tot leven met The Big Picture. Het is een onvergetelijke ervaring die teamwork bevordert, communicatie verbetert en een blijvende impact heeft - zowel binnen je organisatie als daarbuiten.

Wil je graag een positieve verandering teweegbrengen in de wereld?

Wij zijn trots om samen te werken met Buy1Give1, een wereldwijde organisatie die duurzame projecten ondersteunt. Bij elke activiteit die wij organiseren, doen we een donatie waarvan 100% direct naar het gekozen goede doel gaat. Op die manier zorgen we ervoor dat elke deelnemer een tastbare impact heeft op een betere wereld. Elk jaar selecteren we een project dat nauw aansluit bij onze waarden en gericht is op het aanleren van vaardigheden, zodat de deelnemers van het project zichzelf na afloop beter kunnen onderhouden en beschermen.

Als afsluiting van elke activiteit ontvangt elke deelnemer een 'Certificate of Gratitude', waarin we onze oprechte dankbaarheid uiten voor hun deelname aan onze activiteit en de werkelijke impact die ze hebben gehad op iemands leven. Ben je benieuwd naar het goede doel dat we dit jaar steunen? Vraag gerust vrijblijvend informatie aan en we vertellen je graag alles over het doel waar we dit jaar aan bijdragen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 80,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 40 personen
2 tot 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01