tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Varen op een luxe motorjacht en aan boord karaoke zingen of vergaderen, alles kan

Omschrijving

Met de 15 meter lange motorboot Xenia is het heerlijk varen naar bijvoorbeeld de Zaanse Schans, forteiland Pampus, Volendam of zeehonden spotten op het Wad. Met uw groep van maximaal 12 personen geniet u van een vaartocht op maat. Vertrekpunt, catering, alles is bespreekbaar. Vanaf € 40,00 p.p. inclusief koffie/thee.

Aan boord is ruime zitgelegenheid met goed uitzicht naar buiten voor 7 personen in de kajuit plus nog eens 7 personen in de stuurhut en bij goed weer kunnen 6 personen heerlijk loungen op de flying bridge (dakterras, zie foto's). Uiteraard kan iedereen heerlijk over het dek wandelen, uitwaaien en genieten van het water rondom.

In de complete keuken is van alles te bereiden, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt ook laten cateren of de schipper vragen een heerlijke lunch te bereiden, hij kan goed koken! 

En wilt u het helemaal bijzonder, dan kan de schipper, die tevens professioneel gitarist/zanger is, live muziek verzorgen of u kunt zelf:

  • Karaoke zingen
  • Eventueel met Live muzikant (de schipper)

Speciaal voor bedrijven/organisaties is er ook vergadermogelijkheid aan boord. Er is een iMac aanwezig voor het geven van presentaties en er is wifi aan boord.

  • Dagtocht 6 uur over binnenwater inclusief koffie en thee € 480,00 (bij 12 personen: 40 euro p.p.)
  • Dagtocht 6 uur Waddenzee/Ijsselmeer/Markermeer inclusief koffie en thee  € 540,00, i.v.m. hoger brandstofverbruik (€ 45,00 p.p.)
  • Toeslag lunchbuffet koud en warm € 12,50 p.p.
  • Toeslag aangeklede borrel: frisdranken, verse jus d'orange, wijn, bier, chips, noten, borrelhapjes € 12.50 p.p. (lusten uw gasten wel wat extra bier/wijn dan wordt dit € 17,50 p.p.)
  • Catering volledig op maat is ook mogelijk.

De schipper/gastheer stemt graag persoonlijk met u af wat de wensen zijn.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 40,- per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
4 tot 12 personen
4 tot 8 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Noord-Holland
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief kapitein
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01