tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Dagje vol activiteiten met Escape city, lunch en steppen

Omschrijving

Voor een actief dagje in de stad met je vriendinnen, collega’s, vrienden of familie kun je kiezen voor de leuke combinatie van citygame escape city, een lekkere lunch en de stad verder verkennen op de step.

Escape city is een citygame en escaperoom tegelijk: de actie, spanning en sensatie van de escaperoom met de hele stad als je speelveld. Red in drie uur de stad van de ondergang: kraak de raadsels en doe de opdrachten. Dan is het heerlijk bijkomen tijdens de lekkere lunch om daarna als een kind zo blij door de stad te steppen en van alles te ontdekken.

Dit actieve uitje in Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven is inclusief professionele begeleiding, drinken voor onderweg, lunch, routes en de escape-app voor de smartphone. Het wordt genieten van begin tot eind tijdens jullie bedrijfs- of teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
6 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief lunch
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01