starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Dagje TV maken in Best

Wat ga je doen

Willen jullie een dagje TV maken, kies dan voor de TV Kantine in Best. Tijdens dit 4 ½ durend middagprogramma gaan jullie je stinkende best doen om een zo mooi mogelijke filmproductie te maken.

Je kan kiezen uit diverse scripts, waarbij je verder de volledige vrijheid hebt over hoe je het aankleedt, met welke rekwisieten je werkt en hoe je het filmt. Alles regel je zelf; geluid, camera, figuranten en regisseurs, waarbij iedereen aan bod zal komen om te schitteren op het witte doek.

Tijdens de pauze komen jullie bijeen om een en ander uit te wisselen. Daarna vervolgen het 2e gedeelte voor de opnames. aan het einde van deze veel belovende middag is er weer tijd om lekker bij te kletsen en zullen de beelden spoedig worden nagestuurd. (Wanneer je kiest voor een Culinaire afsluiting informeer dan voor de uitgebreide mogelijkheden)

De TV Kantine is puur vertier als bedrijfsuitje of ander gezellig groepsuitje, waarbij optioneel een diner en / of consumpties bij inbegrepen kunnen worden!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01