tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Dagje Radio maken (incl studio) - Mogelijk op elke locatie

Wat ga je doen?

Teambuilding, samenwerking, presenteren, interviewen en rollenspellen staan centraal in deze uitdagende creatieve workshop. Ga 'live on air' met vrienden of collega's in een radioshow! Nadat de taken zijn verdeeld en iedereen zich in zijn rol heeft voorbereid, start de live radiouitzending van 60 minuten.

'Live' betekent ook echt live: alles wat er gebeurt, blijft in de uiteindelijke show. Dit maakt alles heel spontaan en hilarisch als het af en toe mis gaat. Tegelijkertijd is het ook heel spannend, omdat je de druk voelt van 'live' zijn. Precies zoals bij een echte radiozender.

Voor de radioshow kan een thema worden gekozen en elke deelnemer kan een of meerdere rollen vervullen: presentatie, regie, verslaggeving, nieuwslezer, filelezer, weerman/vrouw, geluidstechnicus, deelnemer van een radiospel, gasten aan tafel en geïnterviewden door verslaggevers op locatie. Na afloop ontvangt iedereen de radioshow als audiobestand.

De workshop wordt altijd gegeven door een enthousiaste professionele radiomaker met ruime radio-ervaring. Hij of zij kan je de fijne kneepjes van het vak uitleggen en de groep begeleiden tot de leukste radioshow die de groep kan maken. Optioneel kan er een volledig dagprogramma met meerdere groepen worden samengesteld. Ook kan de gehele radioshow worden gefilmd en als video met audio worden aangeleverd.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 48,- tot € 72,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 45 personen
3 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Het was een super leuke dag waarop je vanuit creativiteit samenwerkt.

Deze workshop is een hele mooie manier om kennis te maken met radiomaken. Je merkt hoeveel creativiteit er eigenlijk bij komt kijken.
De studio en begeleiding zijn zeer professioneel en daardoor hebben we een hele leuke show kunnen maken. Bedankt!

Door: Gerben

Een leuk, interactief kijkje in de wereld van radiomaken

De radioworkshop is een origineel, interactief uitje wat perfect is om met een groep collega’s of vrienden te doen. In een paar uur tijd bouw je samen een radioshow van A tot Z op, wat geheid hilarische momenten oplevert. De begeleiding is professioneel door iemand die zelf dagelijks in de radiowereld werkt, dus dat is ook erg tof. Aanrader!

Door: Roy
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01