tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Dagje Circuit rijden

Race als een professional op het circuit!

Ronkende race activiteiten op het circuit

Pak aan, helm op, riemen vast en racen maar. Test je rijvaardigheid en je stressbestendigheid tijdens een aantal machtige rondjes op het circuit. Race shotgun naast een ervaren coureur die je alle hoeken van de baan laat zien of ga zelf achter het stuur zitten voor een zinderende race.

Rijden op een officieel race circuit geeft een enorme kick. Dit is een activiteit voor echte snelheidsduivels. Tijdens welk race uitje ga jij de banden laten roken?

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
1 tot 50 persoon
Korte omschrijving

Leer de kunst van het driften op het circuit in Weeze. Je wordt begeleid en gaat als een echte coureur het circuit op. Helemaal gaaf als echte race of auto liefhebber. Leer hoe je het stuur en de auto onder controle houdt en soepel door de bocht gaat.

Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
1 tot 50 persoon
Meppen, Spa, Zandvoort, Zolder
Korte omschrijving

Wil jij de leukste race experience van Nederland meemaken? Houd jij van de geur van verbrand rubber? Stroomt de benzine door jouw aderen? Kom dan naar één van onze circuits en rijd mee met een coureur tijdens de Taxi Race Experience!

Tonen
Vanaf € 165,- per persoon
1 tot 50 persoon
Meppen, Spa, Zandvoort, Zolder
Korte omschrijving

Wil jij als een van de eerste op het vernieuwde circuit van Zandvoort rijden? Dan is dit jouw kans! Nadat je een kleine rondleiding op het circuit hebt gehad, kun je kijken op de Pitlane waar alle auto's klaar staan om de baan op te gaan. De regels op het circuit worden uitgelegd om jou zo goed mogelijk voorbereid de baan op te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vlaggen: wat betekent wat?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01