tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik bij jou op locatie!

Omschrijving

Als team samen actief bezig zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: zo snel mogelijk blussen van de fik. Ieder heeft zijn rol, van spuitgast, pompbediende, commandant tot waterdrager, iedereen is even belangrijk. En iedereen draagt dat zelfde brandweerpak. En zodra het alarm gaat: helm op en rennen naar de brandweerauto, de actie is begonnen. Wat volgt is een dynamisch groepsproces waarbij iedereen betrokken blijft, zonder pompbediende geen water, zonder bevelvoerder geen structuur. Bovendien kan iedereen meedoen (heb je een blessure: de knoppen van de pomp kun je altijd bedienen). 

De brandweer staat 24/7 paraat en blust elk huis op elke locatie. Dus laat ons weten als je eigen specifieke wensen hebt. Stuur een email met aanvullende opmerking cq wens. Met één doel wijzen alle neuzen na afloop één richting op. Blussen die fik, dat is teambuilding!

Boek snel dit vurige uitje!

Details van het uitje

Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 12 personen
Vanaf 2.5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief beschermende kleding

Gemiddeld een 9,8 uit 6 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

Door: E. Cats

Fantastische combi van leuk en leerzaam

Een erg afwisselend en uitdagend event, met veel afwisseling. Iedereen kon meedoen, terwijl we zowel jonge als oude collega's hebben. In een echt brandweerpak met helm op en uitrukken was de topper.

Door: Robert
Meer beoordelingen...
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01