tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer uitjes met een auto
Dafje rijden

Ouderwets gezellige uitstapjes met een Daf

Stap in een stukje Nederlandse nostalgie en geniet van een rit in onze charmante Dafjes. Met Dafjes ervaar je een unieke rijervaring vol plezier en vrijheid. Ontdek de mogelijkheden en laat je meenemen op een onvergetelijk avontuur. Bekijk nu onze opties en maak je klaar om te genieten van de tijdloze schoonheid van het Dafje.

Stap al rijdend terug in de tijd en maak een nostalgische rit met onze Dafjes!

Welke locatie je ook kiest, onze Dafjes bieden een unieke rijervaring.

Hier zijn enkele tips en informatie om je te helpen bij het plannen van jouw Daf-avontuur:

  1. Kies jouw locatie - We bieden Dafjes rijden op verschillende locaties, waaronder Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Maarheeze en zelfs Almere. Kies de locatie die je aanspreekt of selecteer een eigen locatie naar jouw voorkeur.
  2. Ontdek de omgeving - Met onze Dafjes kun je op jouw eigen tempo de omgeving verkennen. Geniet van schilderachtige landschappen, interessante bezienswaardigheden en lokale attracties. Neem de tijd om te stoppen, foto's te maken en te genieten van de vrijheid van het rijden in een Daf.
  3. Route suggesties - We voorzien je van route suggesties om je op weg te helpen. Of je nu een schilderachtige route wilt volgen, historische plaatsen wilt bezoeken of lokale hotspots wilt ontdekken, wij hebben suggesties die je kunnen inspireren.
  4. Gezelligheid en teambuilding - Dafjes rijden is niet alleen leuk, het is ook een geweldige gelegenheid om gezellig samen te zijn en teambuilding te bevorderen. Nodig vrienden, familie of collega's uit voor een onvergetelijke rit vol lachen en plezier.
  5. Instructies en ondersteuning - Voor jouw gemak en veiligheid voorzien we je van duidelijke instructies over het rijden met de Dafjes. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Klaar voor een rit vol nostalgie en avontuur? Kies jouw locatie en reserveer nu jullie Dafjes. Of je nu Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Maarheeze, Almere of een andere locatie kiest, wij bieden de perfecte mogelijkheid om te genieten van de charme van de Dafjes. Laat je inspireren en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Weergave:
6 dafjes rijden
Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 5 personen
Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Maarheeze
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.7 uit 1 beoordeling

Daf Kempen Tour in Noord-Brabant

Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 5 personen
Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Maarheeze
Bekijk uitje
Meerdere dafjes op een rij op het strand Tonen
Vanaf € 40,- per persoon
Vanaf 16 personen
Almere
Bekijk uitje
Een dafje op een grasveld Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.2 uit 3 beoordelingen

Dafje huren - Wij komen op locatie

Vanaf € 60,- per persoon
16 tot 150 personen
Wij komen met de Dafjes naar de gewenste startlocatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 99,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Maarheeze
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01