starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Dafje rijden

De leukste uitjes in een Dafje

Op de nostalgische toer in een echt oer-Hollands Dafje

Voor echte fun op wielen is Dafje rijden superleuk om te ervaren. Deze revolutionaire auto uit de jaren ’60 was het eerste model auto dat met de automatische versnelling werd uitgerust. Om de nostalgie van weleer opnieuw te beleven kun je overal in Nederland terecht voor het rijden in een Daf.

Bijzonder populair voor het organiseren van menig bedrijfsuitje en uiteraard ook oergezellig voor een bijzonder familie-uitje, waaraan je nog heel lang prettig op terugkijken kunt. Rijd een mooie toertocht door één van de vele pittoreske landschappen die ons land kent. Combineer indien gewenst met een speurtocht of een ander spel.

Ook zijn er mogelijkheden voor een compleet dagarrangement, waarbij diner en tussenstops met koffie en gebak zijn inbegrepen. Dafje rijden kan ook als onderdeel van een breder programma met andere fun op wielen of iets cultureels. En voor het ruigere werk kun je een rally rijden in Daf legervoertuigen.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Wie wil nou niet een dag op stap met het enige “Nederlandse Erfgoed” op autogebied! Dafje rijden is een ware beleving. De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “ trutten schudder ”. Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ” Pientere pook ” uit de jaren 60 en 70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.

Prijs
€ 65,00 per persoon
Aantal
16 tot 150 personen
Locaties
Almere
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01