Daf rijden
Voor even terug naar de jaren 60

Zoek een activiteit

Op de nostalgische toer in een echt oer-Hollands Dafje

Voor echte fun op wielen is Dafje rijden superleuk om te ervaren. Deze revolutionaire auto uit de jaren ’60 was het eerste model auto dat met de automatische versnelling werd uitgerust. Om de nostalgie van weleer opnieuw te beleven kun je overal in Nederland terecht voor het rijden in een Daf.

Bijzonder populair voor het organiseren van menig bedrijfsuitje en uiteraard ook oergezellig voor een bijzonder familie-uitje, waaraan je nog heel lang prettig op terugkijken kunt. Rijd een mooie toertocht door één van de vele pittoreske landschappen die ons land kent. Combineer indien gewenst met een speurtocht of een ander spel.

Ook zijn er mogelijkheden voor een compleet dagarrangement, waarbij diner en tussenstops met koffie en gebak zijn inbegrepen. Dafje rijden kan ook als onderdeel van een breder programma met andere fun op wielen of iets cultureels. En voor het ruigere werk kun je een rally rijden in Daf legervoertuigen.

Vanaf € 39,50 per persoon
2 tot 160 personen
Voor een perfect uitje, helemaal in de sfeer van de jaren zestig, kom je natuurlijk naar Maarheeze bij Eindhoven voor de Daf Kempen Tour.
Vanaf € 49,50 per persoon
10 tot 160 personen
Een superleuk en gevarieerd groepsuitje is de Daf Deluxe Tour. Met klassementsproeven in een nostalgische Daf 33 door authentieke Kempische dorpen en afgewisseld met culturele stops.
Vanaf € 136,00 per persoon
32 tot 150 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België.
Voor een Daf-tour in de buurt, kun je je het beste aanmelden voor Daf op Locatie. Overal in Nederland en in heel België rukken wij uit met onze Dafjes en komen op de afgesproken locatie langs.
Vanaf € 75,00 of € 87,50 per persoon
12 tot 160 personen
Voor een hoogstaand culinair uitje kun je kiezen uit onze Daf of Solex Culinair Tour. Als bedrijfsuitje, groepsuitje of als familieuitje een zeer gewild combinatie-arrangement.
Vanaf € 79,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Een rally in winterse sferen met DAF-jeeps uit de 50-er jaren, dwars door het natuurgebied Spaarnwoude. Een uitdagende ontdekkingstocht waarbij samenwerking voorop staat. Onderweg word je verrast door diverse opdrachten die jullie langzaam maar zeker dichter bij het einddoel zullen brengen. Met instructies en een detailkaart waarop markeringspunten staan aangegeven, trek je samen door dit winterse landschap.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties