tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Dafje huren - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Wie wil nou niet een dag op stap met het enige “Nederlandse Erfgoed” op autogebied! De daffodil! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder”. Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ”Pientere pook” uit de jaren 60 en 70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.

Met een kleurrijk lint slimme automaatjes ga je op avontuur! Een fascinerend gebeuren met jullie genodigden door het prachtige Almeerse landschap, rijdend met de enige echt vaderlandse oldtimer: Daffodil.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende DAF arrangementen waarbij je strijd om de enige echte DAF bokaal. De bokaal kun je winnen door onderweg vragen en opdrachten uit te voeren.
Wij komen op locatie door heel Nederland, Belgie en Frankrijk. Wij maken een route op maat langs locaties die je zelf wenst! Lekker makkelijk toch?

Wij hebben Dafjes in verschillende kleuren en kunnen de DAF bezorgen waar je wilt in heel Nederland, Belgie en Frankrijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. De vanaf prijs is exclusief reis/transport kosten. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 60,- per persoon (incl. BTW)
16 tot 150 personen
1 tot 8 uur
Wij komen met de Dafjes naar de gewenste startlocatie in Nederland
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 9,2 uit 3 beoordelingen

9,4 Beleving
9,4 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

Mooi bedrijfsuitje op locatie

Top om vanuit ons eigen bedrijf te starten en een route te doen rijden langs onze partners! Geslaagde dag en echt een aanrader.

Door: Mark

Leuk team uitje

Met ons bedrijf zijn wij een hele middag op pad geweest. Extra leuk was dat de start en het eindpunt bij ons eigen bedrijf was.

Door: Alice
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01