starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Daf rijden op locatie in heel Nederland en België

Wat ga je doen

Voor een Daf-tour in de buurt, kun je je het beste aanmelden voor Daf op Locatie. Overal in Nederland en in heel België rukken wij uit met onze Dafjes en komen op de afgesproken locatie langs.

In onderling overleg wordt met alle wensen rekening gehouden en zorgen wij voor een route op maat.

De Daf 33 tour kent altijd 2 verrassende stops met 3 klassementsproeven voor een competitief karakter, inclusief de hoofdprijs voor het winnende team. De samenwerkingsopdrachten bestaan onder andere uit het achteruitrijdspel en het eurocircuitspel. Van de 4 teamleden neemt iedereen een keer plaats achter het stuur.   

De Daf op Locatie-tour is superleuk en zeer gevarieerd. Bijzonder geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag.

Vanwege de enorme belangstelling dient er op tijd te worden gereserveerd.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01