starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Daf Kempen Tour in Noord-Brabant

Wat ga je doen

Voor een perfect uitje, helemaal in de sfeer van de jaren zestig, kom je natuurlijk naar Maarheeze bij Eindhoven voor de Daf Kempen Tour.

De Daf 33 uit de jaren zestig was als ‘de Variomatic’ het eerste Nederlandse personenautootje met automatische versnelling.

Nu, dik 50 jaar later, staan deze unieke Dafjes opnieuw in de belangstelling, omdat we je uitnodigen voor een tour van ruim 2 uur door de prachtige Kempen, met onderweg mooie dorpjes en allerlei leuke bezienswaardigheden, zoals musea, terrasjes en restaurants.

Deze oer-Hollandse Daf heb je 4,5 uur tot je beschikking, zodat je van te voren door middel van het routeboek een leuke planning kan voorbereiden.

Als vrijgezellenfeest, vriendenuitje, gezellige familiedag of als bedrijfsuitje. Ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf na te borrelen en af te sluiten met een smakelijke BBQ of buffet.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01