tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Daf Kempen Tour in Noord-Brabant

Omschrijving

Voor een perfect uitje, helemaal in de sfeer van de jaren zestig, kom je natuurlijk naar Maarheeze bij Eindhoven voor de Daf Kempen Tour.

De Daf 33 uit de jaren zestig was als ‘de Variomatic’ het eerste Nederlandse personenautootje met automatische versnelling.

Nu, dik 50 jaar later, staan deze unieke Dafjes opnieuw in de belangstelling, omdat we je uitnodigen voor een tour van ruim 2 uur door de prachtige Kempen, met onderweg mooie dorpjes en allerlei leuke bezienswaardigheden, zoals musea, terrasjes en restaurants.

Deze oer-Hollandse Daf heb je 4,5 uur tot je beschikking, zodat je van te voren door middel van het routeboek een leuke planning kan voorbereiden.

Als vrijgezellenfeest, vriendenuitje, gezellige familiedag of als bedrijfsuitje. Ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf na te borrelen en af te sluiten met een smakelijke BBQ of buffet.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 49,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
Ongeveer 4,5 uur
Buiten

Gemiddeld een 8,7 uit 1 beoordeling

8,0 Beleving
8,0 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Grandioos

Afgelopen zaterdag dafkes gaan rijden, waw, wat een beleving, zeer goede begeleiding van Odette, super geamuseerd, raad het iedereen aan voor in groep iets leuks te doen, het onthaal, het eten, enfin alles in orde.

Door: Nicole
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01