starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Daf de luxe tour met ludieke samenwerkingsopdrachten

Wat ga je doen

Een superleuk en gevarieerd groepsuitje is de Daf Deluxe Tour. Met klassementsproeven in een nostalgische Daf 33 door authentieke Kempische dorpen en afgewisseld met culturele stops.

Groepen worden verdeeld in teams van 4 personen die samen in hun Dafje drie samenwerkingsopdrachten moeten uitvoeren. Een pittig stukje competitie goed voor de nodige teambuilding. Ideaal als personeelsuitje of bedrijfsuitje.

Deze luxe Daf Tour brengt je terug naar de ‘sixties’ en is uitstekend georganiseerd. Alles wijst zich vanzelf en tijdens de tour kom je niks tekort.

Vanaf 10 tot 160 deelnemers. En wil je borrelen of lijkt het je leuk om af te sluiten met een barbecue of buffet, ook dat verzorgen wij graag.

Boek op tijd en kom voor de Daf Deluxe Tour naar Maarheeze aan de A2 bij Eindhoven.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01