starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Curling & IJsbeelden Arrangement

Wat ga je doen

Kom Curlen op de overdekte ijsbaan op het strand van Scheveningen, vlak naast de boulevard tegenover het Kurhaus. Nieuw en uniek, curlen op het strand met uitzicht op zee. De Curlingbaan ligt op het strand aan de Boulevard en op hetzelfde terrein als de IJssculpturen Expositie. Geniet van de adembemende ijssculpturen met een drankje en erwtensoep in de gezellige strand "stube".

Een compleet arrangement, ideaal voor een gezellige kerstborrel of eindejaarsborrel met het bedrijf of gewoon een leuk uitje met familie of vrienden.

Voor dit mooie curlingspel hebben we Fun Curling stenen, compleet met bezems om zo dicht mogelijk bij het "huis" te komen. Tijdens een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, vegers en de skip (captain) cruciaal is. Natuurlijk starten we met een uitleg van de regels en het onder de knie krijgen van de techniek. Hoe glij je, welke voet moet voor en wat is de meest effectieve houding? Het valt gelukkig mee, en iedereen heeft het spel snel door. Let's start the game! Welk team heeft de beste curlingskills in huis en wint de competitie?

Voor of na de curling mogen jullie naar binnen bij de bij de ijsbeelden expositie. Een magische tocht langs de mooiste sculpturen. Wel goed inpakken want het vriest flink binnen om de sculpturen niet te laten smelten. Een must see als je in Scheveningen bent deze winter.

Voorbeeldprogramma:

  • Ontvangst op het Scheveningse strand
  • Opening met de instructie
  • Fun Curling Competitie
  • Bezoek IJsbeelden Expositie Scheveningen
  • Erwtensoep en een drankje

AANBIEDING: Curling en IJsbeelden Arrangement vanaf 10 personen € 35,- p.p.
Geldig op weekdagen voor 11:00 uur ´s ochtends en na 18:00 uur´s avonds.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01