tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
Curling clinic

Een olympische uitdaging vol van precisie en controle

Veeg je team naar de overwinning tijdens een curling clinic

In onze categorie winteractiviteiten mag de curling clinic uiteraard niet ontbreken. Curling is van oudsher een Hollandse sport die in de vergetelheid is geraakt, maar die in Canada inmiddels uitgegroeid is tot volkssport nummer één. Minder eenvoudig dan het op het eerste gezicht wellicht overkomt, want voor het leveren van een goede prestatie komt het aan op de juiste samenwerking tussen de vegers en de aanvoerder, ook wel de skip genoemd. Vrijwel alle curlingbanen zijn overdekt. Curling is daarom een ideale indoor activiteit voor wanneer je een sportief familieuitje wilt organiseren, maar ook als vriendenuitje is deze sportieve workshop zeer geschikt om samen te ondernemen.

Lees verder

In een curling clinic zul je de spelregels en de verschillende technieken uitgelegd krijgen. Bij curling speel je met twee teams van vier personen tegen elkaar die ieder om de beurt twee keer een steen over het ijs gooien. Dit noemen ze een ‘end’. Na acht ends wordt de balans opgemaakt wie er als beste uit de bus is gekomen. De bedoeling is dat je met je steen het dichtste in de kern terechtkomt van de verderop gelegen cirkel. De techniek van het zogenaamde vegen met de bezem speelt daarbij een cruciale rol, want ook al heb je te langzaam gegooid kun je er toch nog een aantal meters door winnen.

Wil jij je ook voor een curling clinic opgeven, komen deze spelregels en de verschillende technieken zeker aan bod. Je zult aangenaam verrast worden door het enorme spelplezier. Erg leuk om mee te maken!

Weergave:
4 curling clinics
Mensen die curling spelen Tonen
€ 27,25 per persoon
Vanaf 12 personen
Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Dordrecht
Bekijk uitje
Mensen die curling spelen Tonen
€ 20,50 per persoon
10 tot 30 personen
Veluwe, Dieren
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
15 tot 250 personen
Maastricht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01