starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Curling clinic

Een olympische uitdaging vol van precisie en controle

Veeg je team naar de overwinning tijdens een curling clinic

In onze categorie winteractiviteiten mag de curling clinic uiteraard niet ontbreken. Curling is van oudsher een Hollandse sport die in de vergetelheid is geraakt, maar die in Canada inmiddels uitgegroeid is tot volkssport nummer één. Minder eenvoudig dan het op het eerste gezicht wellicht overkomt, want voor het leveren van een goede prestatie komt het aan op de juiste samenwerking tussen de vegers en de aanvoerder, ook wel de skip genoemd. Vrijwel alle curlingbanen zijn overdekt. Curling is daarom een ideale indoor activiteit voor wanneer je een sportief familieuitje wilt organiseren, maar ook als vriendenuitje is deze sportieve workshop zeer geschikt om samen te ondernemen.

In een curling clinic zul je de spelregels en de verschillende technieken uitgelegd krijgen. Bij curling speel je met twee teams van vier personen tegen elkaar die ieder om de beurt twee keer een steen over het ijs gooien. Dit noemen ze een ‘end’. Na acht ends wordt de balans opgemaakt wie er als beste uit de bus is gekomen. De bedoeling is dat je met je steen het dichtste in de kern terechtkomt van de verderop gelegen cirkel. De techniek van het zogenaamde vegen met de bezem speelt daarbij een cruciale rol, want ook al heb je te langzaam gegooid kun je er toch nog een aantal meters door winnen.

Wil jij je ook voor een curling clinic opgeven, komen deze spelregels en de verschillende technieken zeker aan bod. Je zult aangenaam verrast worden door het enorme spelplezier. Erg leuk om mee te maken!

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Kom Curlen op de overdekte ijsbaan op het strand van Scheveningen, vlak naast de boulevard tegenover het Kurhaus. Nieuw en uniek, curlen op het strand met uitzicht op zee. De Curlingbaan ligt op het strand aan de Boulevard en op hetzelfde terrein als de IJssculpturen Expositie. Geniet van de adembemende ijssculpturen met een drankje en erwtensoep in de gezellige strand "stube".

Prijs
€ 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Uniek indoor-uitje op de Veluwe. Na de instructie kan het curlingtoernooi beginnen. Welk team is het meest behendig en gebruikt de beste tactiek?

Prijs
€ 20,50 per persoon
Aantal
10 tot 30 personen
Locaties
Veluwe
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Een leuke en unieke activiteitencombinatie voor jong en oud! Klimmen in een professionele klimwand, curling toernooi en handboogschiet clinic. Doe goed jullie best! De winnaar krijgt een prachtige prijs.

Prijs
Vanaf € 30,50 per persoon
Aantal
10 tot 100 personen
Locaties
Veluwe
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Zomeractiviteiten genoeg, maar voor winteractiviteiten kun je bij ons terecht voor Fun curling in een overdekte ijsbaan. Curling is van oudsher een oer-Hollandse wintersport, bezig aan een comeback. Een leuk spel op het ijs waarbij we gebruik maken van zogenaamde Fun curling stenen en wat kleinere bezems, zodat het op meerdere ijsbanen gespeeld kan worden.

Prijs
€ 17,50 tot € 22,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Dordrecht
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01