starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Culinaire BBQ workshop op unieke locatie in Loosdrecht

Wat ga je doen

Bij een romantisch kasteel, midden in Nederland tussen groen en water, beleven jullie een onvergetelijke avond met een uitgebreide bbq workshop. De perfecte afsluiting van een bedrijfsuitje, familiefeestje of zakelijke bijeenkomst.

Op het terras van het kasteel bereiden jullie onder leiding van een chefkok een heerlijk 4-gangen diner met verschillende bbq-technieken op de Black Bastard, Ofyr en American Smoker. Het lekkerste vlees, verse vis, groente en op houtgestookte pizza’s behoren tot het door jullie gemaakte menu. Aangevuld met een bij- en nagerechten buffet.

De pizza's worden door jullie samengesteld en bereid op een echt houtgestookte pizza-oven. Kies je ingrediënten en bak onder leiding van onze chefkok de lekkerste pizza. Tijdens het diner kunnen exclusieve wijnen en bieren geserveerd worden, passend bij de gerechten.

Een culinaire ervaring in de vorm van een bbq, waarbij je zelf aan het bakken en grillen gaat. Deze bbq workshop is goed te combineren met een boottocht op de Loosdrechtse plassen, kruisboogschieten in de kasteeltuin of een fietstocht door de omgeving.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01