starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

CrimeXperience: een spannend misdaadspel

Wat ga je doen

CrimeXperience is het meest fascinerende en leukste misdaadspel van Nederland. Het spel wordt gespeeld in teams van ca. 5 personen die op pad gaan om verschillende 'crimes' op te lossen. Om de sporen op de plaats delict te kunnen detecteren, moet je met je team logisch en creatief denken, snel beslissingen nemen en cryptische kennis toepassen.

De teams krijgen tijdens dit 2,5 uur durende spel verschillende misdaaddossiers op 'hun bureau' zoals: De crime scene Bert de Vos gevonden, vlakbij de Albert Heijn. Hij is om het leven gebracht. De crime scene is goed onderzocht. Of heeft de politie toch een aanwijzing gemist? Vicky Vicky (14) is verdwenen. Ze is vorige week ontvoerd in een smal steegje in het centrum van de stad. Misschien helpt een poster haar terug te vinden. De achtervolging Er is goud gestolen bij Amsterdam Gold. Volg de verdachte en ontdek wie het is en waar de buit verstopt is. De getuigen Henk de Vries is dood gevonden. Een duidelijk gevalletje van zelfmoord. Of toch niet? Er zijn vier getuigen.

Met de opgeloste crimes zijn natuurlijke punten te scoren evenals met de listige bonusopdrachten. Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een mooie prijs. Voor de teams die iets minder overeenkomsten met Sherlock Holmes hadden, is er een leuk aandenken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01