starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

The Grime Game: een spannend misdaadspel

Wat ga je doen

The Crime Game is het meest misdadige uitje van Nederland. Vind de moordenaars, ontmasker de dieven, grijp de kidnappers en bewijs dat jullie de beste crime fighters ter wereld zijn. De nieuwe Peter R. De nieuwe Sherlock. Om de sporen op de plaats delict te kunnen detecteren, moet je met je team van ca. 5 personen logisch en creatief denken, snel beslissingen nemen en cryptische kennis toepassen.

De teams krijgen tijdens dit 2,5 uur durende spel verschillende misdaaddossiers op 'hun bureau' zoals:
- De Line-Up: In een achterbuurt vlakbij is Peter Wilmots in koele bloede afgeslacht, als een mug op het behang op een kleffe zomeravond. We hebben het aantal mogelijke daders teruggebracht tot acht, maar we hebben geen idee wie van deze acht de heer Wilmots heeft omgebracht.
- Cold Case: Vele jaren geleden, op een ijskoude zondag, is Jannie de Jong vermoord in het niet geïsoleerde huis waar ze toen woonde met Henk, haar man. De dader heeft mevr. De Jong gedood door met iets scherps haar rechterslaap te doorboren. De drie getuigen wijzen naar elkaar.
- Vicky : Vicky Jansen (11) is ontvoerd. Op de plek waar ze is verdwenen, heeft ze op een poster onder andere het woord HELP geschreven. Ook hebben we nog een briefje van de ontvoerder ontvangen. Help Vicky terug te vinden.

Met de opgeloste crimes zijn natuurlijk punten te scoren evenals met de listige bonusopdrachten. Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een mooie prijs. Voor de teams die iets minder overeenkomsten met Sherlock Holmes hadden, is er een leuk aandenken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01