starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Crime Tablet citygame in Tilburg

Wat ga je doen

Tijdens deze city game mag het: roven, stelen, zwaaien met je wapen, alles wat een echte crimineel doet. Maar wel virtueel natuurlijk.

In teams trekken jullie door de stad om juwelen te roven, wapens te stelen, kluizen te kraken en de buit van de andere teams af te pakken. Houd elkaar in gaten via de tablets en pas op voor de politie, want jullie rooftocht is ook voor hen niet onopgemerkt gebleven.

Prima activiteit voor teambuilding maar ook leuk om tijdens een vrijgezellendag te doen. In Tilburg kun je deze city game boeken op een door jullie gewenste dag en tijdstip en het is inclusief goede begeleiding, 1 drankje per persoon, game tablets per team en een prijs voor de winnaars. Ook te combineren met een lunch of diner of een ander spelprogramma.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01