tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Creëer het mooiste servies met porseleinverf - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Porselein schilderen is een creatieve activiteit die iedereen kan leren! Beginners maken met onze technieken al snel de mooiste patronen, of maken gebruik van sjablonen. De ervaren creatieveling kan er helemaal zijn eigen ontwerp van maken. Wij nemen de materialen en professionele begeleiding mee naar jouw locatie.

Je kunt kiezen uit verschillende serviezen voor deze workshop: theepot met mok, ontbijt set, tapas set, thee set of een étagère. Je kunt ook een servies voor een ander maken, leuk idee voor een vrijgezellenfeest. Met voorbeelden en de juiste verf en technieken helpen wij je om er een meesterwerk van te maken.

Wij komen met alle spullen en opvouwtafels naar je toe, het enige dat jij hoeft te regelen is ruimte om dit neer te zetten. We doen dit in de provincies Utrecht, Gelderland, Flevoland, Friesland en Zeeland. Onze reiskosten zijn niet inbegrepen in de genoemde prijs. Vraag hieronder meer informatie aan of laat ons weten waar en wanneer jij je eigen servies wilt schilderen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 25 personen
2 uur
Binnen
Mogelijk in de provincies: Friesland, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Flevoland
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01