starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Creatieve workshop Melkkruk schilderen op de boerderij

Wat ga je doen

De creatieve workshop Melkkruk schilderen op onze boerderij in Kamerik is leuk voor iedereen die van schilderen en creatief bezig zijn houdt. Het ouderwetse melkkrukje werd vroeger gebruikt bij het met de hand melken van de koeien.

Speciaal voor onze workshop hebben we deze krukjes opnieuw laten produceren door de plaatselijke houtzagerij, zodat elke bezoeker zich naar hartenlust kan uitleven. Je kan de melkkrukjes op talloze manieren beschilderen. Heb je niet genoeg inspiratie, helpen we je graag een handje met een honderdtal voorbeelden die onze workshopleider op voorraad heeft.

Kleurige, decoratieve, handbeschilderde melkkrukjes zijn vaak een lust voor het oog die je achteraf uiteraard mee naar huis mag nemen.

Ons atelier biedt plaats aan grote groepen, waardoor de workshop Melkkruk schilderen naast vriendinnenuitje en creatief bedrijfsuitje ook onderdeel kan uitmaken van je vrijgezellenfeest.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01