tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Creatief met Mos - Maak een schilderij of schaal met mos in Valkenswaard

Wat ga je doen?

Kom en ontdek de magie van het creëren met mos tijdens onze inspirerende workshop mosschilderij of mosschaal maken! Geef je huis een natuurlijke touch met deze prachtige organisch gevormde houten schaal, die je ook als uniek schilderij kunt ophangen.

Heb je liever een ander model lijst of schaal laat het me weten. Ik heb diverse mogelijkheden op voorraad of te bestellen. Bijvoorbeeld  leuke vierkanten of ronde lijsten. Vindt je een zeshoek of een rechthoek leuker, dat kan ook! Afhankelijk van je definitieve keuze kan de prijsvan de workshop veranderen. Dit heeft onder andere te maken me de grote van de lijst en de te gebruiken mossoorten.

In deze gezellige en praktische workshop leer je verschillende mossoorten in groentinten of met kleuraccenten te combineren. Met mijn begeleiding en expertise zul je versteld staan van je eigen creaties. Maak gebruik van amaranth en voeg hout toe om je schaal/schilderij nog specialer te maken.

De workshop is geschikt voor 2 tot 4 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. In ongeveer 2 uur tijd zul je je eigen unieke mosschilderij of mosschaal creëren. Geen ervaring nodig, ik begeleid je stap voor stap!

We beginnen met een warm welkom en genieten van koffie/thee met wat lekkers. Daarna leg ik je alles uit over de materialen en aanpak. Het creatieve proces begint, en terwijl je je compositie maakt, zal ik je ondersteunen. Vervolgens gaan we het mos verlijmen om je kunstwerk compleet te maken.

Ontspan, stel vragen, wees creatief en beleef samen een geweldige ochtend, middag of avond. Neem gerust contact op als je vragen hebt over de toegankelijkheid van mijn atelier. Als je niet goed te been bent, hebben we ook een alternatieve ruimte voor de workshop.

Kom en ervaar een unieke en creatieve workshop om nooit te vergeten! Meld je snel aan voor deze bijzondere ervaring met mos.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 45,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 4 personen
Ongeveer 2 uur
Goed om te weten:
  • Onbeperkt non alcoholische drankjes
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01