tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Crazy88 - 88 gekke opdrachten in 88 minuten

Wat ga je doen?

Stap in de ultieme uitdaging met onze Crazy88 City Race! Met de speciaal ontwikkelde app worden jullie midden in het stadscentrum het stralende middelpunt van jullie eigen filmset. Jullie hebben precies 88 minuten om 88 hilarische opdrachten uit te voeren. Let op: creativiteit, lef en humor zijn de sleutel tot het scoren van punten!

Race tegen de klok en kies uit diverse categorieën. Bij elke voltooide opdracht schieten jullie punten omhoog, maar alleen als jullie écht alles geven! Onze spelleider beoordeelt jullie inzendingen op afstand en beloont jullie met volle punten voor hilarische prestaties. Ondertussen ontdekken jullie de stad, inclusief vijf stads specifieke opdrachten die extra punten opleveren en jullie de highlights met achterliggende informatie laten ervaren.

Wat kan ik verwachten tijdens Crazy88?

  • Live begeleiding op afstand
  • Jullie maken gebruik van de speciaal ontwikkelde App.
  • Jullie ontvangen de digitaal gemaakte foto's en video's via de e-mail.

Maak je klaar voor Crazy88 - dé perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest! De bruid of bruidegom in spe kan zich volledig uitleven. Met live begeleiding op afstand, een speciale app en flexibele tijden maken wij deze city race onvergetelijk! Dus, zijn jullie klaar om de stad te veroveren en te genieten van een Crazy88-ervaring om nooit te vergeten?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 21,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
1,5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Super!

Er is voor ons team een hele leuke teambuilding georganiseerd! Alles was goed geregeld vantevoren & het contact verliep probleemloos. De inhoud van het spel zal ik niet verklappen, maar ons team praat er nog steeds over na!

Door: Selina
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01