tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Crazy @ Home - Strijd online tegen elkaar!

Omschrijving

Ons doorgedraaide stadsspel in jouw woonkamer spelen? Dat kan, we hebben het spel getransformeerd zodat je het thuis kan spelen. Je speelt individueel of in groepsverband tegen je vrienden, collega’s of familie. Een kleine voorbereiding vanuit jouw kant! Zorg voor een goede internetverbinding, installeer Whatsapp (mocht je dit om de een of andere reden nog niet hebben) en maak een groepsapp met alle deelnemers aan.

Zorg daarbij ervoor dat alle camera’s gepoetst zijn en jullie er op je paasbest uitzien, want het wordt allemaal vastgelegd. Enkele minuten voor de start komt de spelbegeleider (voor een eerlijke strijd) in het spel en kunnen we van start gaan! De begeleider geeft jullie de opdrachten. Gelukkig is er de keuze uit 2 opdrachten. Zo kan iedereen zijn creativiteit kwijt en heb je altijd wel iets in huis om de opdracht uit te voeren.

Doe je best en blijf niet in je comfortzone, want de begeleider zal direct de filmpjes of foto’s beoordelen. Creativiteit wordt natuurlijk beloond. Na 12 opdrachten wordt de stand opgemaakt en krijgen we een winnaar! Je zal zien dat iedereen door elkaar gestimuleerd wordt om steeds betere en hilarische filmpjes/foto’s te maken. Een aanrader voor elk gezelschap om deze lastige tijd door te komen.

Dus vind jij het leuk om een attractie van de Efteling na te spelen? Of kan jij een wc-rol meerdere keren hooghouden? Of ben jij heel goed in het nadoen van een bekende Nederlander? Dan zitten er vast hele geschikte opdrachten bij tijdens Crazy @ home.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
12 tot 500 personen
2 uur
Online
Goed om te weten:
  • Live presentatie vanuit studio
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01