tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite load arrow head location arrow search persons home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Activiteiten in coronatijd

Dit is er te doen tijdens corona

Coronaproof: welke activiteiten kunnen wel in coronatijd

Coronaproof: een woord dat nog niet zo lang bestaat, maar wij zijn er blij mee. Want het betekent dat er gelukkig genoeg uitjes en activiteiten in allerlei soorten en maten zijn om op een veilige en gezonde, maar tegelijkertijd gezellige en leuke manier samen te beleven. Want juist in deze tijden is het toch wel heel erg fijn dat je samen met je collega’s, vrienden of familie nog iets leuks kunt doen.

Lees verder

En de keuze is reuze. Eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt het coronaproof doen. Allerlei workshops, online of op veilige afstand in voldoende grote ruimtes of een geschikte eigen locatie. Ontelbare superleuke spellen en escaperooms online of in de buitenlucht of andere sportieve activiteiten buiten of binnen waarbij voldoende afstand of ventilatie is geregeld.

Voor kleinere groepen of voor ieder thuis achter het scherm dan kun je thuis leuke DIY pakketten laten bezorgen. En voor een extra portie gezelligheid thuis of online zijn er natuurlijk de heerlijke borrelboxen die door heel Nederland bezorgd kunnen worden.

Weergave:
Er zijn geen uitjes gevonden.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01